Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТрейдСтар 888 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205659647
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 14, 2019 17:01
Наименование
ТрейдСтар 888
Транслитерация
TradeStar888
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Шумен, ул.СЪЕДИНЕНИЕ, 211, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Разработване, разпространение, внедряване и поддръжка насофтуерни продукти и решения интернет приложения и информационни системи; Предоставяне на професионални услуги в сферата на информационните ... Разработване, разпространение, внедряване и поддръжка насофтуерни продукти и решения интернет приложения и информационни системи; Предоставяне на професионални услуги в сферата на информационните технологии; Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Сделки с интелектуална собственост, обекти на интелектуална собственост, ноу-хау, обучения и др., Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и др. услуги; Селскостопански услуги и консултации; Производство на/и търговия със селскостопанска продукция, Производство/на и търговия с торове и препарати за растителна защита, Аренда и наем на земеделски земи; Външнотърговска дейност след получаване на съответното разрешение; Лизинг на селскостопанска техника и машини, както и дейност по смисъла на чл.1, ал.З от ТЗ, както ивсяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ ДРАГОМИРОВ ИСКРЕВ (свързан с 1 фирма)
Управител: ВЕНЦИСЛАВ КРАСИМИРОВ ВАНКОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ВЕНЦИСЛАВ КРАСИМИРОВ ВАНКОВ 5.00 лв - 25.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЕМИЛ ДРАГОМИРОВ ИСКРЕВ 15.00 лв - 75.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕМИЛ ДРАГОМИРОВ ИСКРЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТрейдСтар 888 ООД на латиница "TradeStar888" с ЕИК/ПИК 205659647 е основана на 14 Май 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Шумен, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2019-05-14
Регистрация на фирмата

2021-03-31
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско посредничество и представителство, комисионни, превозни и спедиционни сделки и др. услуги в страната и чужбина, внос, износ, бартерни сделки, реекспорт и вс. др. вид търговски дейности, незабранени от закона.
+ Разработване, разпространение, внедряване и поддръжка насофтуерни продукти и решения интернет приложения и информационни системи; Предоставяне на професионални услуги в сферата на информационните технологии; Търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица; Покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид; Продажба на стоки от собствено производство; Сделки с интелектуална собственост, обекти на интелектуална собственост, ноу-хау, обучения и др., Хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и др. услуги; Селскостопански услуги и консултации; Производство на/и търговия със селскостопанска продукция, Производство/на и търговия с торове и препарати за растителна защита, Аренда и наем на земеделски земи; Външнотърговска дейност след получаване на съответното разрешение; Лизинг на селскостопанска техника и машини, както и дейност по смисъла на чл.1, ал.З от ТЗ, както ивсяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма