Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дуло Груп Менаджмент ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205671585
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 22, 2019 13:01
Наименование
Дуло Груп Менаджмент
Транслитерация
Dulo Group Management
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 406, вх. 13, ет. 6 Виж на картата
Има 169 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия и отдаване под наем на всякакъв вид моторни превозни средства от всички категории/ в това число ретро автомобили, багери, земекопни машини, мотокари и всички видове селско-стопанска тех... Търговия и отдаване под наем на всякакъв вид моторни превозни средства от всички категории/ в това число ретро автомобили, багери, земекопни машини, мотокари и всички видове селско-стопанска техника и прикачен инвентар към тях/, търговия и отдаване под наем на мотопеди и велосипеди, пътна помощ; авто-ремонтни услуги, автокозметика, авто-електро услуги, търговия и ремонт на електронни компоненти, ремонт на ел. инсталации, паркинг и гаражни услуги; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна дейност, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, хотелиерска /след лиценз/, туристическа /след лиценз/, рекламна /след лиценз/, информационна, маркетингова дейност, търговия на едро и дребно, сделки с интелектуална собственост; консултантски услуги във връзка с основния предмет на дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРАСИМИР БОРИСЛАВОВ ПЕТРОВ (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Красимир Бориславов Петров 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Ангел Христов Христов 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КРАСИМИР БОРИСЛАВОВ ПЕТРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дуло Груп Менаджмент ЕООД на латиница "Dulo Group Management" с ЕИК/ПИК 205671585 е основана на 22 Май 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЕЙУОТЧ", но на 20 Май 2020 година то бива сменено на сегашното "Дуло Груп Менаджмент". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 0 лева.

Хронология

2019-05-22
Регистрация на фирмата

2019-07-29
Промяна наименование
Името се сменя от БЕЙУОТЧ на Дуло Груп Кънстръкшънс

2020-05-20
Промяна наименование
Името се сменя от Дуло Груп Кънстръкшънс на Дуло Груп Менаджмент
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул."Ружа", 15, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Владислав Варненчик, бл. 406, вх. 13, ет. 6
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Осигуряване на водно-спасителна дейност и сродните и дейности; наемане на персонал; покупка на стоки и други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; внос и износ; комисионна, спедиционна; търговско представителство и посредничество; превозна, информационна, производство, изкупуване, както и всички други незабранени от закона услуги и дейности.
+ Търговия и отдаване под наем на всякакъв вид моторни превозни средства от всички категории/ в това число ретро автомобили, багери, земекопни машини, мотокари и всички видове селско-стопанска техника и прикачен инвентар към тях/, търговия и отдаване под наем на мотопеди и велосипеди, пътна помощ; авто-ремонтни услуги, автокозметика, авто-електро услуги, търговия и ремонт на електронни компоненти, ремонт на ел. инсталации, паркинг и гаражни услуги; покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна дейност, продажба на стоки от собствено производство, внос и износ, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, хотелиерска /след лиценз/, туристическа /след лиценз/, рекламна /след лиценз/, информационна, маркетингова дейност, търговия на едро и дребно, сделки с интелектуална собственост; консултантски услуги във връзка с основния предмет на дейност, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма