Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРИФОН СТУДИО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205676575
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205676575 от 2019-06-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 28, 2019 15:26
Наименование
ГРИФОН СТУДИО
Транслитерация
“Gryphon Studio” Ltd
Оборот
1,165,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. БИГЛА, 18-партер Виж на картата
Предмет на дейност
„Проектиране, създаване на прототипи, моделиране и производство на различни визуални образи в дигитален и / или материален вид (триизмерни и двуизмерни модели, скици, рисунки, скулптури, м... „Проектиране, създаване на прототипи, моделиране и производство на различни визуални образи в дигитален и / или материален вид (триизмерни и двуизмерни модели, скици, рисунки, скулптури, миниатюри и др.); разработване па специален хардуер и устройства за триизмерно сканиране на обекти, както и на продукта от процеса на сканиране с използването им и предоставянето на услуги въз основа на горепосочените действия: разработване, маркетинг, промоция и продажба на компютърни и настолни игри, развлекателни и образователни компютърни програми и други софтуерни продукти, печатни материали из физическа или дигитална основа; търговия на едро. дребно (включително чрез интернет) покупка и продажба на сувенири, играчки, игри и свързани с тях продукти: внос и износ: рекламна дейност: складова дейност; инженерни дейности и технически консултации: неспециализирана търговия на едро; производство на други метални изделия и всички други дейности, незабранени изрично от българското законодателство. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Лившиц (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Александър Лившиц 990.00 лв - 99.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Ана Илиева Сотирова 10.00 лв - 1.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Ана Илиева Сотирова (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,165,000 - -
2020 0 - -

Служители

Година
Служители
2021 2 100%
2020 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРИФОН СТУДИО ЕООД на латиница "“Gryphon Studio” Ltd" с ЕИК/ПИК 205676575 е основана на 28 Май 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "„ГРИФОН СТУДИО“ ООД", но на 8 Март 2022 година то бива сменено на сегашното "ГРИФОН СТУДИО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,165,000 лв.

Хронология

2019-05-28
Регистрация на фирмата

2019-06-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205676575 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-03-08
Промяна наименование
Името се сменя от „ГРИФОН СТУДИО“ ООД на ГРИФОН СТУДИО
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. Самоков, 28И
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. БИГЛА, 18-партер
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, създаване на прототипи, моделиране и производство на различ¬ни визуални образи в дигитален и / или материален вид (триизмерни и двуизмерни модели, скици, рисунки, скулптури, миниатюри и др.); разработване на специален хардуер и устройства за триизмерно сканиране на обекти, както и на продукта от процеса на сканиране с използването им и предоставянето на услуги въз основа на горепосочените действия; Разработване, маркетинг, промоция и продажба на компютърни и настолни игри, развлекателни и образователни компютърни програми и други софтуерни продукти, печатни материали на физическа или дигитална основа; търговия на едро, дребно (включително чрез интернет) покупка и продажба на сувенири, играчки, игри и свързани с тях продукти; внос и износ; рекламна дейност; складова дейност и всички други дейности, незабранени изрично от българското законодателство. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз.
+ „Проектиране, създаване на прототипи, моделиране и производство на различни визуални образи в дигитален и / или материален вид (триизмерни и двуизмерни модели, скици, рисунки, скулптури, миниатюри и др.); разработване па специален хардуер и устройства за триизмерно сканиране на обекти, както и на продукта от процеса на сканиране с използването им и предоставянето на услуги въз основа на горепосочените действия: разработване, маркетинг, промоция и продажба на компютърни и настолни игри, развлекателни и образователни компютърни програми и други софтуерни продукти, печатни материали из физическа или дигитална основа; търговия на едро. дребно (включително чрез интернет) покупка и продажба на сувенири, играчки, игри и свързани с тях продукти: внос и износ: рекламна дейност: складова дейност; инженерни дейности и технически консултации: неспециализирана търговия на едро; производство на други метални изделия и всички други дейности, незабранени изрично от българското законодателство. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма