Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Лукс Чартър ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205684344
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205684344 от 2023-07-19 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
May 31, 2019 16:54
Наименование
Лукс Чартър
Транслитерация
Lux Charter Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, Атон, 1А, вх. сграда 6, ет. 5 Виж на картата
Има 26 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отдаване под наем на яхти и джетове, спомагателни дейности в областа на финансовото посредничество, издаване и разпространение на електронни ваучери, интернет услуги, разработване на софтуерни... Отдаване под наем на яхти и джетове, спомагателни дейности в областа на финансовото посредничество, издаване и разпространение на електронни ваучери, интернет услуги, разработване на софтуерни продукти, цифров пренос на данни, съхранение и управление на данни, проучване, внос, износ и консултантски услуги, маркетинг и мениджмънт, търговско представителство и посредничество, както и други стопански дейности и услуги, които не противоречат на законите на Република България . Ако за извършване на определена дейност се изисква лицевз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на съответния лиценз (разрешение). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛО КАШИО ДЖУЗЕПЕ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛО КАШИО ДЖУЗЕПЕ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
3,000 лева (3,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Лукс Чартър ЕООД на латиница "Lux Charter Ltd." с ЕИК/ПИК 205684344 е основана на 31 Май 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕЛ СИ ФАЙНАНС", но на 11 Май 2023 година то бива сменено на сегашното "Лукс Чартър". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 3,000 лева.

Хронология

2019-05-31
Регистрация на фирмата

2023-05-11
Промяна наименование
Името се сменя от ЕЛ СИ ФАЙНАНС на Лукс Чартър
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "България", 58, вх. С, офис 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, Атон, 1А, вх. сграда 6, ет. 5
Промяна предмет на дейност
- СПОМАГАТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ В ОБЛАСТТА НА ФИНАНСОВОТО ПОСРЕДНИЧЕСТВО. ИЗДАВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОННИ ВАУЧЕРИ, ДВИЖЕНИЕ НА ПАРИ, ХОЛДИНГ, ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ, РАЗРАБОТВАНЕ НА СОФТУЕРНИ ПРОДУКТИ, ЦИФРОВ ПРЕНОС НА ДАННИ, СЪХРАНЕНИЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ДАННИ, ПРОУЧВАНЕ, ВНОС, ИЗНОС,КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, МАРКЕТИНГ И МЕНИДЖМЪНТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСТЕДНИЧЕСТВО,КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. АКО ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ОПРЕДЕЛЕНА ДЕЙНОСТ СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ (РАЗРЕШЕНИЕ), ДЕЙНОСТТА ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА КОНКРЕТНИЯ ЛИЦЕНЗ(РАЗРЕШЕНИЕ).
+ Отдаване под наем на яхти и джетове, спомагателни дейности в областа на финансовото посредничество, издаване и разпространение на електронни ваучери, интернет услуги, разработване на софтуерни продукти, цифров пренос на данни, съхранение и управление на данни, проучване, внос, износ и консултантски услуги, маркетинг и мениджмънт, търговско представителство и посредничество, както и други стопански дейности и услуги, които не противоречат на законите на Република България . Ако за извършване на определена дейност се изисква лицевз (разрешение), дейността ще се извършва след получаване на съответния лиценз (разрешение).

2023-07-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205684344 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма