Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РУЛА-РУМЯНА ЗЛАТЕВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205690571
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 5, 2019 08:30
Наименование
РУЛА-РУМЯНА ЗЛАТЕВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Айтос, ТЕМЕНУГА, 40 Виж на картата
Предмет на дейност
търговия с хранителни стоки, търговия с цигари и други тютюневи изделия, търговия с алкохолни и безалкохолни напитки; продажба на закуски и различни тестени, солени и сладки изделия; продажба на... търговия с хранителни стоки, търговия с цигари и други тютюневи изделия, търговия с алкохолни и безалкохолни напитки; продажба на закуски и различни тестени, солени и сладки изделия; продажба на детски играчки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, ресторантьорски, кафетерийни, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, както и друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Физически лица търговци
РУМЯНА АСЕНОВА ЗЛАТЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РУЛА-РУМЯНА ЗЛАТЕВА ЕТ с ЕИК/ПИК 205690571 е основана на 5 Юни 2019 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Айтос.

Хронология

2019-06-05
Регистрация на фирмата

2019-07-12
Промяна предмет на дейност
- продажба на закуски и различни тестени, солени и сладки изделия; продажба на детски играчки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, ресторантьорски, кафетерийни, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, както и друга незабранена от закона дейност.
+ търговия с хранителни стоки, търговия с цигари и други тютюневи изделия, търговия с алкохолни и безалкохолни напитки; продажба на закуски и различни тестени, солени и сладки изделия; продажба на детски играчки; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, ресторантьорски, кафетерийни, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, както и друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма