Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Еверест Мениджмънт енд Кънсалтънси ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205706125
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205706125 от 2019-07-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 14, 2019 10:39
Наименование
Еверест Мениджмънт енд Кънсалтънси
Транслитерация
Everest Management and Consultancy
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Никола Вапцаров, 55, Експо Център 2000, Фаза 4, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина, управление и разработване на проекти, свързани с недвижими имоти, строителство, производство или предоставяне на продукти или услуги свързани с нови, ... Търговска дейност в страната и чужбина, управление и разработване на проекти, свързани с недвижими имоти, строителство, производство или предоставяне на продукти или услуги свързани с нови, развити или водещи технологии, ноу-хау, патенти или други обекти на интелектуална и индустриална собственост в съответствие с действащото законодателство, международно снабдяване и предоставяне на стоки. (пр. интелигентни измервателни уреди за вода, пречиствателни технологии за въздух и вода, строителни материали (геокомпозит), технологии за рециклиране, медикаменти) с цел задоволяване нуждите на клиенти, упражняващи дейност в сферите на (i) науките, свързани с опазване на околната среда и (ii) науките за живота, предоставяне на услуги свързани с управление и обработка на отпадъци, строителство, консултантски услуги свързани с инженерни проекти в сферата на опазването на околната среда както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Всякакви други дейности, които не са забранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, съответната дейност ще се извършва след получаване на съответното разрешение за извършването й. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Майкъл Питър Друиц (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Майкъл Питър Друиц (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Еверест Мениджмънт енд Кънсалтънси ЕООД на латиница "Everest Management and Consultancy" с ЕИК/ПИК 205706125 е основана на 14 Юни 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Денибола Инвестмънтс", но на 18 Октомври 2022 година то бива сменено на сегашното "Еверест Мениджмънт енд Кънсалтънси". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-06-14
Регистрация на фирмата

2019-07-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205706125 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-04-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. Сан Стефано, 22, вход Учебен център на комп, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. Никола Вапцаров, 55, Експо Център 2000, Фаза 4, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Придобиване и застрояване на недвижими имоти; продажба, замяна, отдаване под наем и управление на недвижими имоти; инвестиране в недвижима собственост и развиване на проекти в сферата на недвижимите имоти; консултантски услуги при покупко-продажба в България; проучване, проектиране, внедряване, поддържане, управление на компютърни информационни системи; услуги в сферата на интелектуалната собственост; търговско представителство; комисионни и транспортни услуги; посредническа дейност в областта на търговията и услугите; рекламни и маркетинг дейности; извършване на всякаква друга дейност, незабранена съгласно законите на България (след получаване на необходимите лицензи или разрешения, когато такива се изискват от закона)
+ Търговска дейност в страната и чужбина, управление и разработване на проекти, свързани с недвижими имоти, строителство, производство или предоставяне на продукти или услуги свързани с нови, развити или водещи технологии, ноу-хау, патенти или други обекти на интелектуална и индустриална собственост в съответствие с действащото законодателство, международно снабдяване и предоставяне на стоки. (пр. интелигентни измервателни уреди за вода, пречиствателни технологии за въздух и вода, строителни материали (геокомпозит), технологии за рециклиране, медикаменти) с цел задоволяване нуждите на клиенти, упражняващи дейност в сферите на (i) науките, свързани с опазване на околната среда и (ii) науките за живота, предоставяне на услуги свързани с управление и обработка на отпадъци, строителство, консултантски услуги свързани с инженерни проекти в сферата на опазването на околната среда както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Всякакви други дейности, които не са забранени от закона. При установен със закон или друг нормативен акт разрешителен режим за определена дейност, съответната дейност ще се извършва след получаване на съответното разрешение за извършването й.

2022-10-18
Промяна наименование
Името се сменя от Денибола Инвестмънтс на Еверест Мениджмънт енд Кънсалтънси
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма