Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГЛОБЪЛ СПЕД 2019 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205707056
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205707056 от 2019-06-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 14, 2019 14:24
Наименование
ГЛОБЪЛ СПЕД 2019
Транслитерация
GLOBAL SPED 2019
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 157, вх. А, ет. 8 Виж на картата
Има 10 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство ... Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, складови сделки, външнотърговска дейност, лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Отдаване под наем на недвижими и движими вещи, автомобили. Търговия с движими и недвижими вещи, и други видове сделки, както и извършване на всички дейности разрешени от закона, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЖАКЛИН АНДРЕЕВА ИЛИЕВА (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЖАКЛИН АНДРЕЕВА ИЛИЕВА (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГЛОБЪЛ СПЕД 2019 ЕООД на латиница "GLOBAL SPED 2019" с ЕИК/ПИК 205707056 е основана на 14 Юни 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-06-14
Регистрация на фирмата

2019-06-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205707056 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-04-14
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 39А, ет. 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 203, вх. А, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален преработен или обработен вид в страната и чужбинадоодажба на стоки от собствено производство,търговско представителство и посредничество,комисионни,спедиционни и превозни сделки ,сделки с интелектуална собственост,складови сделки , външнотърговска дейност,лицензионни сделки,хотелиерски,туристически,рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка,строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.Отдаване под наем на недвижими и движими вещи,автомобили,недвижими имоти. Търговия с движими и недвижими вещи и недвижими имоти,и други видове сделки,както и извършване на всички дейности разрешени от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, сделки с интелектуална собственост, складови сделки, външнотърговска дейност, лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Отдаване под наем на недвижими и движими вещи, автомобили. Търговия с движими и недвижими вещи, и други видове сделки, както и извършване на всички дейности разрешени от закона, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

2020-06-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 203, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, бл. 157, вх. А, ет. 8
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма