Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Вила Блед ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205709203
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 17, 2019 15:45
Наименование
Вила Блед
Транслитерация
Vila Bled Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев, 115 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство, сглобяване и окомплектоване, проектиране и извършване на всички видове строително-монтажни работи, строителство на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, енергоефективни и сг... Производство, сглобяване и окомплектоване, проектиране и извършване на всички видове строително-монтажни работи, строителство на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, енергоефективни и сглобяеми къщи, строителство на преместваеми и временни обекти, метални конструкции, сухо строителство, покупко-продажба и търговия на дребно и едро със стоки или други вещи, в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ в страната и чужбина, предоставяне на консултации на български и чуждестранни физически и юридически лица, вкл. в областта на корпоративното управление и финанси, преструктуриране, международно данъчно планиране и корпоративно данъчно облагане, търговско представителство и посредничество, организиране и провеждане на всякакви обучения (след получаване на съответното разрешително/лиценз), вкл. бизнес обучения и уебинари, дейност в сферата на ресторантьорството, управляване на питейни заведения и заведения за хранене; както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България, като всяка дейност, изискваща съответно разрешително, лиценз или друг вид разрешение, ще се извършва след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Юре Валант (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Миран Горше (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Вила Блед ЕООД на латиница "Vila Bled Ltd." с ЕИК/ПИК 205709203 е основана на 17 Юни 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-06-17
Регистрация на фирмата

2023-11-10
Промяна предмет на дейност
- дейност в сферата на ресторантьорството, управляване на питейни заведения и заведения за хранене; както и всяка друга дейност, позволена от закона.
+ Производство, сглобяване и окомплектоване, проектиране и извършване на всички видове строително-монтажни работи, строителство на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради, енергоефективни и сглобяеми къщи, строителство на преместваеми и временни обекти, метални конструкции, сухо строителство, покупко-продажба и търговия на дребно и едро със стоки или други вещи, в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ в страната и чужбина, предоставяне на консултации на български и чуждестранни физически и юридически лица, вкл. в областта на корпоративното управление и финанси, преструктуриране, международно данъчно планиране и корпоративно данъчно облагане, търговско представителство и посредничество, организиране и провеждане на всякакви обучения (след получаване на съответното разрешително/лиценз), вкл. бизнес обучения и уебинари, дейност в сферата на ресторантьорството, управляване на питейни заведения и заведения за хранене; както и всяка друга стопанска дейност, незабранена от законодателството на Република България, като всяка дейност, изискваща съответно разрешително, лиценз или друг вид разрешение, ще се извършва след получаването му.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма