Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕРА АРТИКЪЛС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205735432
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 5, 2019 17:24
Наименование
ТЕРА АРТИКЪЛС
Транслитерация
TERRA ARTICLES LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, Райко Даскалов, 68, ет. 2 Виж на картата
Има 187 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Сделки с недвижими имоти и посредничество при сделки с недвижими имоти, износ, онлайн реклама, маркетинг, бизнес консултации, оптимизация на уебсайтове, представителство и посредничество н... Сделки с недвижими имоти и посредничество при сделки с недвижими имоти, износ, онлайн реклама, маркетинг, бизнес консултации, оптимизация на уебсайтове, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в България и чужбина, както и всякакви други дейности, които не са забранени от приложимия закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Андрий Сазонов (свързан с 1 фирма)
Управител: Андрий Сазонов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Андрий Сазонов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕРА АРТИКЪЛС ЕООД на латиница "TERRA ARTICLES LTD" с ЕИК/ПИК 205735432 е основана на 5 Юли 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-07-05
Регистрация на фирмата

2019-08-01
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-03-10
Промяна предмет на дейност
- производство на селскостопански произведения, пакетиране на стоки, търговия на едро, развиване на уеб приложения, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, както и всяка друга дейност, която не е забранена от действащото законодателство.
+ Сделки с недвижими имоти и посредничество при сделки с недвижими имоти, износ, онлайн реклама, маркетинг, бизнес консултации, оптимизация на уебсайтове, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в България и чужбина, както и всякакви други дейности, които не са забранени от приложимия закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма