Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Диетет-БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205736474
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 8, 2019 12:46
Наименование
Диетет-БГ
Транслитерация
„Dietet-BG” Single Member Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Извор, ул. ДВАДЕСЕТ И ШЕСТА, 24 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултантска дейност в областта на диететиката и здравословното хранене, диетологията и науката за човека и храните. Разработване и усъвършенстване на индивидуални хранителни планове, програми и ... Консултантска дейност в областта на диететиката и здравословното хранене, диетологията и науката за човека и храните. Разработване и усъвършенстване на индивидуални хранителни планове, програми и техните съответни методи за приготовлението на храните за цялостно подобряване, както на диетичните практики така и за повишаване на устойчивостта и благополучие на здравето. Консултационният панел е предимно насочен към избор на правилните храни и оптимизиране плануването на храните с цел постигане на по-пълноценна диета, насочена към поддържане, не само баланса на здравословното хранене, но и с основополагаща елемент за хранителна профилактика с превантивен характер. Създаване, усъвършенстване и оптимизиране на хранителни планове с насока ежедневна практическа приложимост, познание към спорта и храните, функционалността на храните и тяхната съотносимост при различни възрастови групи. Асистенция при изготвяне на хранителни планово към клинични, профилактични и терапевтични диети в зависимост от назначени специфични индивидуални изисквания. Антропометрични замервания и установяване на индивидуални физиологични параметри и индекс на телесна маса. Разработване и промяна на традиционни хранителни рецепти в съответствие с индивидуални хранителни потребности с насока поддържане разнообразие в храненето. Участие и организиране на обучения, курсове, семинари, лагери, хранителни програми насочени към по-добър избор на храни и тяхното съответствие за постигане на по-здравословно хранене и балансирана диета. Търговска дейност в страната и чужбина. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, лизингови, транспортни, превозни, и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, и информационни услуги, консултантска и инвестиционна дейност, маркетинг и мениджмънт, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона, при съобразяване на лицензионни, регистрационни и други изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петя Иванова Георгиева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Петя Иванова Георгиева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Диетет-БГ ЕООД на латиница "„Dietet-BG” Single Member Ltd." с ЕИК/ПИК 205736474 е основана на 8 Юли 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Извор, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-07-08
Регистрация на фирмата

2020-10-29
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност в областта на диететиката и здравословното хранене, диетологията и нутрициологията. Изготвяне, разработване и усъвършенстване на лични диети, хранителни режими, програми и методики за хранене и здравословен живот, консултантски панели по превенция и поддръжка баланса на хранене, концепции и оперативни методи за създаване на храни и хранителни режими за общи, профилактични и диетични цели. Съставяне, оптимизиране и регулиране на хранителни режими в направленията: рационално, функционално, диетично, спортно и възрастово хранене; реконвалесцентно (възстановително) хранене; клинично и профилактично хранене в зависимост от специфичните изисквания. Антропологични замервания и установяване на индивидуални физиологически параметри и телесен индекс. Разработване и промяна на традиционни хранителни рецепти за индивидуални потребности. Организиране на обучения, курсове, школи, програми, семинари за правилен и здравословен начин на хранене. Търговска дейност в страната и чужбина. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, лизингови, транспортни, превозни и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни и информационни услуги, консултантска и инвестиционна дейност, маркетинг и мениджмънт, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона, при съобразяване и спазване на лицензионни, регистрационни и други изисквания.
+ Консултантска дейност в областта на диететиката и здравословното хранене, диетологията и науката за човека и храните. Разработване и усъвършенстване на индивидуални хранителни планове, програми и техните съответни методи за приготовлението на храните за цялостно подобряване, както на диетичните практики така и за повишаване на устойчивостта и благополучие на здравето. Консултационният панел е предимно насочен към избор на правилните храни и оптимизиране плануването на храните с цел постигане на по-пълноценна диета, насочена към поддържане, не само баланса на здравословното хранене, но и с основополагаща елемент за хранителна профилактика с превантивен характер. Създаване, усъвършенстване и оптимизиране на хранителни планове с насока ежедневна практическа приложимост, познание към спорта и храните, функционалността на храните и тяхната съотносимост при различни възрастови групи. Асистенция при изготвяне на хранителни планово към клинични, профилактични и терапевтични диети в зависимост от назначени специфични индивидуални изисквания. Антропометрични замервания и установяване на индивидуални физиологични параметри и индекс на телесна маса. Разработване и промяна на традиционни хранителни рецепти в съответствие с индивидуални хранителни потребности с насока поддържане разнообразие в храненето. Участие и организиране на обучения, курсове, семинари, лагери, хранителни програми насочени към по-добър избор на храни и тяхното съответствие за постигане на по-здравословно хранене и балансирана диета. Търговска дейност в страната и чужбина. Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, лизингови, транспортни, превозни, и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, и информационни услуги, консултантска и инвестиционна дейност, маркетинг и мениджмънт, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени от закона, при съобразяване на лицензионни, регистрационни и други изисквания.

2022-02-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бяла, ул.Петър Петров, 7, вх. С, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Извор, ул. ДВАДЕСЕТ И ШЕСТА, 24

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма