Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАДЕ МИЛАНО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205741578
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205741578 от 2021-10-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 10, 2019 15:55
Наименование
МАДЕ МИЛАНО
Транслитерация
MADE MILANO Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Любен Каравелов, 1, ет. 2 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дигитален маркетинг, държане на активи, придобиване на недвижими имоти, отдаване на имоти под наем, представителство на български и чуждестранни фирми в страна и чужбина, транспортна дейно... Дигитален маркетинг, държане на активи, придобиване на недвижими имоти, отдаване на имоти под наем, представителство на български и чуждестранни фирми в страна и чужбина, транспортна дейност, комисионерска и посредническа дейност, туристически услуги, туроператор, рекламна и издателска дейност, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона, като за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИКЕЛЕ ЧИТОЛИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИКЕЛЕ ЧИТОЛИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАДЕ МИЛАНО ЕООД на латиница "MADE MILANO Ltd." с ЕИК/ПИК 205741578 е основана на 10 Юли 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "САКОТА ХОЛДИНГ", но на 25 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "МАДЕ МИЛАНО". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-07-10
Регистрация на фирмата

2020-02-26
Промяна наименование
Името се сменя от САКОТА ХОЛДИНГ на СКОРПИО ХОЛДИНГС
Промяна предмет на дейност
- придобиване на недвижими имоти, отдаване на имоти под наем, представителство на български и чуждестранни фирми в страна и чужбина, транспортна дейност, комисионерска и посредническа дейност, туристически услуги, туроператор, рекламна и издателска дейност, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона, като за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаването им.
+ държане на активи, придобиване на недвижими имоти, отдаване на имоти под наем, представителство на български и чуждестранни фирми в страна и чужбина, транспортна дейност, комисионерска и посредническа дейност, туристически услуги, туроператор, рекламна и издателска дейност, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона, като за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаването им.

2021-06-01
Промяна наименование
Името се сменя от СКОРПИО ХОЛДИНГС на КЛАСИК ДИЗАЙН ИТАЛИЯ
Промяна предмет на дейност
- държане на активи, придобиване на недвижими имоти, отдаване на имоти под наем, представителство на български и чуждестранни фирми в страна и чужбина, транспортна дейност, комисионерска и посредническа дейност, туристически услуги, туроператор, рекламна и издателска дейност, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона, като за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаването им.
+ Дигитален маркетинг, държане на активи, придобиване на недвижими имоти, отдаване на имоти под наем, представителство на български и чуждестранни фирми в страна и чужбина, транспортна дейност, комисионерска и посредническа дейност, туристически услуги, туроператор, рекламна и издателска дейност, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона, като за дейностите, за които се изисква разрешение или лиценз, след получаването им.

2021-07-21
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-10-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205741578 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-12-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, бул. Съборни, 27
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул."Д–р А. Железкова", 2, вх. 1, ет. 5

2022-02-25
Промяна наименование
Името се сменя от КЛАСИК ДИЗАЙН ИТАЛИЯ на МАДЕ МИЛАНО

2023-03-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул."Д–р А. Железкова", 2, вх. 1, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Любен Каравелов, 1, ет. 2

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма