Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Вилсонов ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205747504
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 15, 2019 17:19
Наименование
Вилсонов
Транслитерация
VILSONOV
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, Трети март, 79, вх. Б, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителсво, електронна и онлайн търговия, консултантски дейности, търговия с препарати за растителна защита, минерални торовеи семена в областта на земеделието, транспортни услуги, фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонти, сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим – след извършването на регистрацията, съответно – след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЛАДИСЛАВ БИСЕРОВ ВИЛСОНОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИСЛАВ БИСЕРОВ ВИЛСОНОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Вилсонов ЕООД на латиница "VILSONOV" с ЕИК/ПИК 205747504 е основана на 15 Юли 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Вилсонова", но на 24 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "Вилсонов". Седалището на компанията се намира в гр. Монтана, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-07-15
Регистрация на фирмата

2019-10-14
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-02-24
Промяна наименование
Името се сменя от Вилсонова на Вилсонов
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, Веренишка, 109, вх. А, ет. 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, Трети март, 79, вх. Б, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, електронна и онлайн търговия, консултантски дейности, търговия с препарати за растителна защита, минерални торове и семена в областта на земеделието, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителсво, електронна и онлайн търговия, консултантски дейности, търговия с препарати за растителна защита, минерални торовеи семена в областта на земеделието, транспортни услуги, фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, ресторантьорство и хотелиерство, строителство и ремонти, сделки с недвижими имоти, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим – след извършването на регистрацията, съответно – след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма