Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАРБИН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205755346
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 22, 2019 08:40
Наименование
КАРБИН
Транслитерация
CARBIN LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.Буря, 23, бл. -, вх. Ж, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Осъществяване на инженерингова, инвестиционна, строителна, проектантска дейност, благоустройствена и градоустройствена дейност; маркетингови проучвания, търговско представителство и посредни... Осъществяване на инженерингова, инвестиционна, строителна, проектантска дейност, благоустройствена и градоустройствена дейност; маркетингови проучвания, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, външнотърговска дейност – внос, износ на стоки, бартерни, обменни, обвързани, реекспортни и други специфични външнотърговски операции; отдаване под наем, наемане, лизинг, покупко-продажба на продукция, машини, резервни части и материали, технологии, ноу-хау, лицензи, движими и недвижими имущества; транспортни и спедиторски услуги в страната и в чужбина; таксиметров превоз; оказиони, събиране, обработка, продажба и износ на отпадъчни и вторични суровини. Извършване на строителна и предприемаческа дейност, проектиране и изпълнение на водоснабдителни, електрически, отоплителни и вентилационни външни и вътрешни инсталации, производство и монтаж на електрически табла и апаратура, както извършването на всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Светослав Ваньов Зайнелов (свързан с 1 фирма)
Управител: Станислав Стефанов Йорданов (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Светослав Ваньов Зайнелов 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Станислав Стефанов Йорданов 1,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Светослав Ваньов Зайнелов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАРБИН ООД на латиница "CARBIN LTD" с ЕИК/ПИК 205755346 е основана на 22 Юли 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2019-07-22
Регистрация на фирмата

2021-04-02
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на инженерингова, инвестиционна, строителна, проектантска дейност, благоустройствена и градоустройствена дейност; маркетингови проучвания, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, външнотърговска дейност – внос, износ на стоки, бартерни, обменни, обвързани, реекспортни и други специфични външнотърговски операции; отдаване под наем, наемане, лизинг, покупко-продажба на продукция, машини, резервни части и материали, технологии, ноу-хау, лицензи, движими и недвижими имущества; транспортни и спедиторски услуги в страната и в чужбина; таксиметров превоз; оказиони, събиране, обработка, продажба и износ на отпадъчни и вторични суровини. Извършване на строителна и предприемаческа дейност, проектиране и изпълнение на водоснабдителни, електримески, отоплителни и вентилационни външни и вътрешни инсталации, производство и монтаж на електрически табла и апаратура, както извършването на всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Осъществяване на инженерингова, инвестиционна, строителна, проектантска дейност, благоустройствена и градоустройствена дейност; маркетингови проучвания, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, външнотърговска дейност – внос, износ на стоки, бартерни, обменни, обвързани, реекспортни и други специфични външнотърговски операции; отдаване под наем, наемане, лизинг, покупко-продажба на продукция, машини, резервни части и материали, технологии, ноу-хау, лицензи, движими и недвижими имущества; транспортни и спедиторски услуги в страната и в чужбина; таксиметров превоз; оказиони, събиране, обработка, продажба и износ на отпадъчни и вторични суровини. Извършване на строителна и предприемаческа дейност, проектиране и изпълнение на водоснабдителни, електрически, отоплителни и вентилационни външни и вътрешни инсталации, производство и монтаж на електрически табла и апаратура, както извършването на всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма