Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Елисавет 2020 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205761965
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 26, 2019 10:33
Наименование
Елисавет 2020
Транслитерация
Elisavet 2020
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Христо Ботев, 100 Виж на картата
Има 46 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки и/или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на хранителни сладкарски стоки с цел продажба в собствено помещение – сладкарница; транспо... Покупка на стоки и/или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на хранителни сладкарски стоки с цел продажба в собствено помещение – сладкарница; транспортна и складова дейност; производство и търговия със селскостопанска и животинска продукция; производство и търговия на захарни продукти, хранителни стоки, хляб и други хлебни изделия; външноикономическа дейност; експорт и реекспорт, както и всякакви други търговски дейности и услуги, незабранени от българското законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Елисавет Христодулос Стергианиду (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Елисавет Христодулос Стергианиду 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Йоанис Спирос Кутрас 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Елисавет Христодулос Стергианиду (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Елисавет 2020 ООД на латиница "Elisavet 2020" с ЕИК/ПИК 205761965 е основана на 26 Юли 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-07-26
Регистрация на фирмата

2019-12-10
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, производство на хранителни сладкарски стоки с цел продажба в собствено помещение - сладкарница, комисионни сделки, лизинг, складови сделки, търговско представителство и посредничество, както и всички останали незабранени от закона дейности, изискващи воденето им по търговски начин в страната и в чужбина, а за извършването на сделки, изискващи разрешението на държавен орган - след получаването на съответното разрешение.
+ Покупка на стоки и/или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; производство на хранителни сладкарски стоки с цел продажба в собствено помещение – сладкарница; транспортна и складова дейност; производство и търговия със селскостопанска и животинска продукция; производство и търговия на захарни продукти, хранителни стоки, хляб и други хлебни изделия; външноикономическа дейност; експорт и реекспорт, както и всякакви други търговски дейности и услуги, незабранени от българското законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма