Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

РИЧИ РИЧ ГЛОБАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205768212
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 1, 2019 11:29
Наименование
РИЧИ РИЧ ГЛОБАЛ
Транслитерация
RICHI RICH GLOBAL ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 34, ет. 3 Виж на картата
Има 29 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
търговско представителство и посредничество; строителство и строително ремонтни дейности, посредничество при сделки с недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, покупка и обзавеждане на недвижим... търговско представителство и посредничество; строителство и строително ремонтни дейности, посредничество при сделки с недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване на под наем на недвижими имоти, комисионни, спедициони и превозни сделки; складови сделки; менителници, записи на заповеди и чекове; рекламни информационни, програмни, импресарски или други услуги; ресторантьорство; търговия в страната и чужбина, внос-износна дейност; посредничество в страната и чужбина, интернет търговия, както и всяка дейност не забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Валентин Михайлов Черноземски (свързан с 2 фирми)
Управител: Валентин Михайлов Черноземски (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Валентин Михайлов Черноземски (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма РИЧИ РИЧ ГЛОБАЛ ЕООД на латиница "RICHI RICH GLOBAL ltd" с ЕИК/ПИК 205768212 е основана на 1 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-08-01
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, Кедър, 12, вх. Б, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 34, ет. 3
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- търговско представителство и посредничество; строителство и строително ремонтни дейности, посредничество при сделки с недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване на под наем на недвижими имоти, комисионни, спедициони и превозни сделки; складови сделки; менителници, записи на заповеди и чекове; рекламни информационни, програмни, импресарски или други услуги; ресторантьорство; търговия в страната и чужбина, внос-износна дейност; посредничество в страната и чужбина, интернет търговия, както и всяка дейност не забранена от закона.
+ търговско представителство и посредничество; строителство и строително ремонтни дейности, посредничество при сделки с недвижими имоти, сделки с недвижими имоти, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване на под наем на недвижими имоти, комисионни, спедициони и превозни сделки; складови сделки; менителници, записи на заповеди и чекове; рекламни информационни, програмни, импресарски или други услуги; ресторантьорство; търговия в страната и чужбина, внос-износна дейност; посредничество в страната и чужбина, интернет търговия, както и всяка дейност не забранена от закона.

2019-08-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 34, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Източен, Кедър, 12, вх. Б, ет. 2

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма