Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БЕТО-САН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205768618
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 1, 2019 13:57
Наименование
БЕТО-САН
Транслитерация
ВЕТО-SAN Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Ябланово, ул. РАЗБОЙНА, 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
4120 - Строителство на жил. и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Изграждане на системи за отопление и вентилация, водопровод и канализация, пожароизвестяване, газови инсталации и други в областта на строително-монтажната и ремонтната дейност; Покупка на стоки... Изграждане на системи за отопление и вентилация, водопровод и канализация, пожароизвестяване, газови инсталации и други в областта на строително-монтажната и ремонтната дейност; Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; Производство на стоки с цел продажба; Вътрешно търговско и външно търговско дейност; Пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и в чужбина; Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; Комисионни, спедиционни сделки; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и отдаване под наем на недвижими имоти; Вътрешен и международен туризъм; Експлоатация на търговски обекти; Хотелиерство; Ресторантьорство; Рекламна дейност; Счетоводни услуги; Консултантски сделки, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Сделките ще се извършват в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЗЮМБЮЛ ХАЛИЛОВА САРОВА (свързан с 1 фирма)
Управител: ЗЮМБЮЛ ХАЛИЛОВА САРОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЗЮМБЮЛ ХАЛИЛОВА САРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БЕТО-САН ЕООД на латиница "ВЕТО-SAN Ltd." с ЕИК/ПИК 205768618 е основана на 1 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Ябланово, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2019-08-01
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Ябланово, ул. РАЗБОЙНА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Ябланово, ул. РАЗБОЙНА, 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на системи за отопление и вентилация, водопровод и канализация, пожароизвестяване, газови инсталации и други в областта на строително-монтажната и ремонтната дейност; Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; Производство на стоки с цел продажба; Вътрешно търговско и външно търговско дейност; Пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и в чужбина; Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; Комисионни, спедиционни сделки; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и отдаване под наем на недвижими имоти; Вътрешен и международен туризъм; Експлоатация на търговски обекти; Хотелиерство; Ресторантьорство; Рекламна дейност; Счетоводни услуги; Консултантски сделки, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Сделките ще се извършват в страната и в чужбина.
+ Изграждане на системи за отопление и вентилация, водопровод и канализация, пожароизвестяване, газови инсталации и други в областта на строително-монтажната и ремонтната дейност; Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и в чужбина; Производство на стоки с цел продажба; Вътрешно търговско и външно търговско дейност; Пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и в чужбина; Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина; Комисионни, спедиционни сделки; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и отдаване под наем на недвижими имоти; Вътрешен и международен туризъм; Експлоатация на търговски обекти; Хотелиерство; Ресторантьорство; Рекламна дейност; Счетоводни услуги; Консултантски сделки, както и всяка друга незабранена от закона дейност. Сделките ще се извършват в страната и в чужбина.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма