Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АНДРЕЕВ ЕНВИЖЪН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205769307
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205769307 от 2019-12-09 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
August 2, 2019 10:05
Наименование
АНДРЕЕВ ЕНВИЖЪН
Транслитерация
"Andreev Envision" Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, “Кап.Петко Войвода“, 35 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
71.12 - Инженерни дейности и технически консултации
Предмет на дейност
Инженерни услуги- конструктивни изчисления и 2-де чертане, строителна и предприемаческа дейност, сделки с недвижими имоти и вещни права, туристически услуги- ресторантьорство и хотелиерство, т... Инженерни услуги- конструктивни изчисления и 2-де чертане, строителна и предприемаческа дейност, сделки с недвижими имоти и вещни права, туристически услуги- ресторантьорство и хотелиерство, търговия, търговско представителство, заложна търговия, посредничество и агентство, външнотърговска дейност- внос и износ, производство на стоки, транспортна дейност, рекламна дейност, както и всякаква друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Васил Андреев Андреев (свързан с 1 фирма)
Управител: Васил Андреев Андреев (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Васил Андреев Андреев (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АНДРЕЕВ ЕНВИЖЪН ЕООД на латиница ""Andreev Envision" Ltd" с ЕИК/ПИК 205769307 е основана на 2 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-08-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, “Кап.Петко Войвода“, 35
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, “Кап.Петко Войвода“, 35
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Инженерни услуги- конструктивни изчисления и 2-де чертане, строителна и предприемаческа дейност, сделки с недвижими имоти и вещни права, туристически услуги- ресторантьорство и хотелиерство, търговия, търговско представителство, заложна търговия, посредничество и агентство, външнотърговска дейност- внос и износ, производство на стоки, транспортна дейност, рекламна дейност, както и всякаква друга дейност незабранена от закона.
+ Инженерни услуги- конструктивни изчисления и 2-де чертане, строителна и предприемаческа дейност, сделки с недвижими имоти и вещни права, туристически услуги- ресторантьорство и хотелиерство, търговия, търговско представителство, заложна търговия, посредничество и агентство, външнотърговска дейност- внос и износ, производство на стоки, транспортна дейност, рекламна дейност, както и всякаква друга дейност незабранена от закона.

2019-12-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205769307 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма