Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Си Ен Естейт ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205769664
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205769664 от 2019-09-05 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 2, 2019 12:11
Наименование
Си Ен Естейт
Транслитерация
“S & N estate“ Single LTD
Оборот
7,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Демокрация, 67, ет. 1 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
- Посредничество при сделки с недв. имоти
Предмет на дейност
Посредничество при всякакви сделки с недвижими имоти , покупко-продажби, отдаване под наем и др., управление и мениджмънт на имоти . покупка , строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел про... Посредничество при всякакви сделки с недвижими имоти , покупко-продажби, отдаване под наем и др., управление и мениджмънт на имоти . покупка , строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемачество, консултантски услуги, отдаване на обзаведени или необзаведени апартаменти на хотелски начала, търговско представителство и посредничество , вътрешна и външна търговия , покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; включително , но не само зеленчуци, плодове , ядки . мед и др. стоки , както и продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки, превоз на пътници и товари в страната и чужбина: складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; магазинерство и ресторантьорство; туристически, хотелиерски, туроператорски, турагентски, рекламни, информационни, програмни, имнресарски или други услуги; лизинг, рекламна и издателска дейност - предпечатна подготовка, компютърна текстообработка, уеб дизайн, внос, износ и продажба на хранителни стоки , стоки от друг характер, консумативи за принтери и копирна техника, нови и употребявани принтери и копирни машини, компютърна техника, презареждане на касети за принтери, реклама, дизайн, печат на рекламни материали, изработване на дигитален печат, ситопечат, офис-печат, създаване и разпространение на програмни продукти и системи, електронна и аудиовизуална продукция и мултимедийни продукти, интернет, дизайн, хостинг, предоставяне на достъп до интренет услуги, изграждане и поддържане на компютърни мрежи и системи, както и на структурни кабелни системи, както и всички други видове търговска дейност, които не са забранени от закона, като тези от тях за които се изисква издаване на лиценз ще се осъществяват след получаване на такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СВЕТЛАНА ЕТВАРТ БЕДРОСЯН (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СВЕТЛАНА ЕТВАРТ БЕДРОСЯН 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НАДЯ РАДКОВА ИВАНОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СВЕТЛАНА ЕТВАРТ БЕДРОСЯН 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НАДЯ РАДКОВА ИВАНОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СВЕТЛАНА ЕТВАРТ БЕДРОСЯН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 7,000 -61.11% - -
2020 18,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Си Ен Естейт ЕООД на латиница "“S & N estate“ Single LTD" с ЕИК/ПИК 205769664 е основана на 2 Август 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 7,000 лв.

Хронология

2019-08-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Демокрация, 67, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, Демокрация, 67, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Посредничество при всякакви сделки с недвижими имоти , покупко-продажби, отдаване под наем и др., управление и мениджмънт на имоти . покупка , строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемачество, консултантски услуги, отдаване на обзаведени или необзаведени апартаменти на хотелски начала, търговско представителство и посредничество , вътрешна и външна търговия , покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; включително , но не само зеленчуци, плодове , ядки . мед и др. стоки , както и продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки, превоз на пътници и товари в страната и чужбина: складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; магазинерство и ресторантьорство; туристически, хотелиерски, туроператорски, турагентски, рекламни, информационни, програмни, имнресарски или други услуги; лизинг, рекламна и издателска дейност - предпечатна подготовка, компютърна текстообработка, уеб дизайн, внос, износ и продажба на хранителни стоки , стоки от друг характер, консумативи за принтери и копирна техника, нови и употребявани принтери и копирни машини, компютърна техника, презареждане на касети за принтери, реклама, дизайн, печат на рекламни материали, изработване на дигитален печат, ситопечат, офис-печат, създаване и разпространение на програмни продукти и системи, електронна и аудиовизуална продукция и мултимедийни продукти, интернет, дизайн, хостинг, предоставяне на достъп до интренет услуги, изграждане и поддържане на компютърни мрежи и системи, както и на структурни кабелни системи, както и всички други видове търговска дейност, които не са забранени от закона, като тези от тях за които се изисква издаване на лиценз ще се осъществяват след получаване на такъв.
+ Посредничество при всякакви сделки с недвижими имоти , покупко-продажби, отдаване под наем и др., управление и мениджмънт на имоти . покупка , строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, предприемачество, консултантски услуги, отдаване на обзаведени или необзаведени апартаменти на хотелски начала, търговско представителство и посредничество , вътрешна и външна търговия , покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; включително , но не само зеленчуци, плодове , ядки . мед и др. стоки , както и продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни и превозни сделки, превоз на пътници и товари в страната и чужбина: складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; магазинерство и ресторантьорство; туристически, хотелиерски, туроператорски, турагентски, рекламни, информационни, програмни, имнресарски или други услуги; лизинг, рекламна и издателска дейност - предпечатна подготовка, компютърна текстообработка, уеб дизайн, внос, износ и продажба на хранителни стоки , стоки от друг характер, консумативи за принтери и копирна техника, нови и употребявани принтери и копирни машини, компютърна техника, презареждане на касети за принтери, реклама, дизайн, печат на рекламни материали, изработване на дигитален печат, ситопечат, офис-печат, създаване и разпространение на програмни продукти и системи, електронна и аудиовизуална продукция и мултимедийни продукти, интернет, дизайн, хостинг, предоставяне на достъп до интренет услуги, изграждане и поддържане на компютърни мрежи и системи, както и на структурни кабелни системи, както и всички други видове търговска дейност, които не са забранени от закона, като тези от тях за които се изисква издаване на лиценз ще се осъществяват след получаване на такъв.

2019-09-05
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205769664 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-08-22
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма