Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИРАКЛИ ЕНД АСОШИЕЙТС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205769823
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 2, 2019 13:26
Наименование
ИРАКЛИ ЕНД АСОШИЕЙТС
Транслитерация
IRAKLI AND ASSOCIATES OOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Мими Балканска, 132 Виж на картата
Има 59 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги за управление на бизнеса; търговия със стоки и услуги от всякакъв вид; внос и износ на стоки; извършване на маркетингови услуги и бизнес услуги; участия в български и чуждестранни... Консултантски услуги за управление на бизнеса; търговия със стоки и услуги от всякакъв вид; внос и износ на стоки; извършване на маркетингови услуги и бизнес услуги; участия в български и чуждестранни дружества под каквато и да е форма, както и управлението на тези участия; търгуване на инвестиции във финансови инструменти с помощта на инвестиционни посредници; разработване на бизнес стратегии, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона, като дейностите, за които законодателството предвижда получаване на разрешение или лиценз ще се извършват след надлежно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФРЕДЕРИК ДОМИНИК КРИСТОФ МАРТЕН (свързан с 1 фирма)
Управител: ФРЕДЕРИК ДОМИНИК КРИСТОФ МАРТЕН (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ФРЕДЕРИК ДОМИНИК КРИСТОФ МАРТЕН 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПИЕР ГАЙ ЖОЗЕФ БУРШИАНТИ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ФРЕДЕРИК ДОМИНИК КРИСТОФ МАРТЕН 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ПИЕР ГАЙ ЖОЗЕФ БУРШИАНТИ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИРАКЛИ ЕНД АСОШИЕЙТС ООД на латиница "IRAKLI AND ASSOCIATES OOD" с ЕИК/ПИК 205769823 е основана на 2 Август 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-08-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Мими Балканска, 132
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Мими Балканска, 132
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги за управление на бизнеса; търговия със стоки и услуги от всякакъв вид; внос и износ на стоки; извършване на маркетингови услуги и бизнес услуги; участия в български и чуждестранни дружества под каквато и да е форма, както и управлението на тези участия; търгуване на инвестиции във финансови инструменти с помощта на инвестиционни посредници; разработване на бизнес стратегии, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона, като дейностите, за които законодателството предвижда получаване на разрешение или лиценз ще се извършват след надлежно разрешение.
+ Консултантски услуги за управление на бизнеса; търговия със стоки и услуги от всякакъв вид; внос и износ на стоки; извършване на маркетингови услуги и бизнес услуги; участия в български и чуждестранни дружества под каквато и да е форма, както и управлението на тези участия; търгуване на инвестиции във финансови инструменти с помощта на инвестиционни посредници; разработване на бизнес стратегии, както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона, като дейностите, за които законодателството предвижда получаване на разрешение или лиценз ще се извършват след надлежно разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма