Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПД – Лусин Експрес ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205770423
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205770423 от 2020-01-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 2, 2019 16:42
Наименование
ПД – Лусин Експрес
Транслитерация
PD – Lusinexpress
Оборот
141,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
7 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 92, ет. партер Виж на картата
Има 33 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
68.32 - Управление на недвижими имоти
Предмет на дейност
Управление на жилищни и административни сгради, производство и търговия на едро и дребно с промишлени, хранителни и битови стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, спе... Управление на жилищни и административни сгради, производство и търговия на едро и дребно с промишлени, хранителни и битови стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, туристически, рекламни, информационни и други услуги, лизинг, ресторантьорство и хотелиерство, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон. Когато има разрешителен или лицензионен режим – след съответното разрешение или лицензия. (2) Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след полу-чаване на съответното разрешение или регистрация.(3) Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Николай Петров Банков (свързан с 1 фирма)
Управител: Николай Петров Банков (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Николай Петров Банков (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 141,000 16.53% - -
2020 121,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 7 250%
2020 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПД – Лусин Експрес ЕООД на латиница "PD – Lusinexpress" с ЕИК/ПИК 205770423 е основана на 2 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 141,000 лв.

Хронология

2019-08-02
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 92, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Тракия, бл. 92, ет. партер
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Управление на жилищни и административни сгради, производство и търговия на едро и дребно с промишлени, хранителни и битови стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, туристически, рекламни, информационни и други услуги, лизинг, ресторантьорство и хотелиерство, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон. Когато има разрешителен или лицензионен режим – след съответното разрешение или лицензия. (2) Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след полу-чаване на съответното разрешение или регистрация.(3) Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.
+ Управление на жилищни и административни сгради, производство и търговия на едро и дребно с промишлени, хранителни и битови стоки, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, туристически, рекламни, информационни и други услуги, лизинг, ресторантьорство и хотелиерство, както и всички други дейности и услуги, незабранени със закон. Когато има разрешителен или лицензионен режим – след съответното разрешение или лицензия. (2) Дружеството ще извършва дейностите, включени в предмета му на дейност, за които със закон е предвиден разрешителен, лицензионен или регистрационен режим, само след полу-чаване на съответното разрешение или регистрация.(3) Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.

2020-01-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205770423 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма