Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СТЕФАНИ 1043 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205782443
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205782443 от 2022-12-07 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 13, 2019 12:32
Наименование
СТЕФАНИ 1043
Транслитерация
STEFANI 1043 LTD.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. ДРАГАН ЦАНКОВ, 1 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия с плодове и зеленчуци, търговия с хранителни стоки, напитки и стоки за бита, търговия с дърва и въглища и пчеларски консумативи. Извършване на услуги, вътрешно и външно... Производство и търговия с плодове и зеленчуци, търговия с хранителни стоки, напитки и стоки за бита, търговия с дърва и въглища и пчеларски консумативи. Извършване на услуги, вътрешно и външно търговска дейност, комисионна и посредническа дейност. Ремонт, обзавеждане и поддръжка на ресторанти, заведения за обществено хранене, ресторантъорство, кафетерия, заведения за бързо хранене, хотелиерски, рекламни, информационни или други услуги. Покупка, строеж или обзавеждане, както и ремонти услуги на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем. Покупко-продажба на автомобили и авто части, включително тежка, селскостопанска и механизирана техника и авточасти за същата, отдаването им под наем, лизинг, селскостопански сделки, строителни услуги, транспорт услуги, ремонтни дейности, сервиз и услуги в страната и чужбина. Извършване на услуги с тежка, механизирана и селскостопанска техника - багери, кранове, самосвали и други товарни автомобили, механизирана и селскостопанска техника, включително предоставянето им под наем, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕВГЕНИ ГАНОВ КРУМОВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЕВГЕНИ ГАНОВ КРУМОВ 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СТЕФКА КИРИЛОВА СТОЯНОВА 250.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФКА КИРИЛОВА СТОЯНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СТЕФАНИ 1043 ООД на латиница "STEFANI 1043 LTD." с ЕИК/ПИК 205782443 е основана на 13 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2019-08-13
Регистрация на фирмата

2022-09-29
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-10-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.ДРАГАН ЦАНКОВ, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул. ДРАГАН ЦАНКОВ, 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с плодове и зеленчуци, търговия схранителни стоки, напитки и стоки за бита, търговия с дърва и въглища, и пчеларски консумативи. Извършване на услуги, вътрешно и външно търговска дейност,комисионна и посредническа дейност както и всяка друга, която не е изрично забранена от закона.
+ Производство и търговия с плодове и зеленчуци, търговия с хранителни стоки, напитки и стоки за бита, търговия с дърва и въглища и пчеларски консумативи. Извършване на услуги, вътрешно и външно търговска дейност, комисионна и посредническа дейност. Ремонт, обзавеждане и поддръжка на ресторанти, заведения за обществено хранене, ресторантъорство, кафетерия, заведения за бързо хранене, хотелиерски, рекламни, информационни или други услуги. Покупка, строеж или обзавеждане, както и ремонти услуги на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем. Покупко-продажба на автомобили и авто части, включително тежка, селскостопанска и механизирана техника и авточасти за същата, отдаването им под наем, лизинг, селскостопански сделки, строителни услуги, транспорт услуги, ремонтни дейности, сервиз и услуги в страната и чужбина. Извършване на услуги с тежка, механизирана и селскостопанска техника - багери, кранове, самосвали и други товарни автомобили, механизирана и селскостопанска техника, включително предоставянето им под наем, както и всяка друга дейност, която не е изрично забранена от закона.

2022-12-07
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205782443 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма