Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛУКОВИТ ОЙЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205787052
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205787052 от 2020-05-27 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
August 16, 2019 11:06
Наименование
ЛУКОВИТ ОЙЛ
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Луковит, ул. БУДЕВЕЦ, 2 Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
СТРОИТЕЛСТВО, ОБОРУДВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ; ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ И ГОРИВА И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ДЕЙНОСТ НА АВТОМИВКА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВ... СТРОИТЕЛСТВО, ОБОРУДВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ; ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ И ГОРИВА И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ДЕЙНОСТ НА АВТОМИВКА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ; КАФЕ-АПЕРИТИВ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОДАЖБА НА СТОКИ; ТУРИЗЪМ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; МАГАЗИННА ТЪРГОВИЯ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ДРУГА РАЗРЕШЕНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО СМИСЪЛА НА ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИГЛЕНА ВЕСЕЛИНОВА ГРЪНЧАРОВА (свързан с 4 фирми)
Управител: ИЛИЯ ДИМИТРОВ ГРЪНЧАРОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МИГЛЕНА ВЕСЕЛИНОВА ГРЪНЧАРОВА 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ИЛИЯ ДИМИТРОВ ГРЪНЧАРОВ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛУКОВИТ ОЙЛ ООД с ЕИК/ПИК 205787052 е основана на 16 Август 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЛЯБА НА БАБА", но на 30 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "ЛУКОВИТ ОЙЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Луковит, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2019-08-16
Регистрация на фирмата

2020-04-30
Промяна наименование
Името се сменя от ЛЯБА НА БАБА на ЛУКОВИТ ОЙЛ
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ; КАФЕ-АПЕРАТИВ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОДАЖБА НА СТОКИ; ТУРИЗЪМ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО; МАГАЗИННА ТЪРГОВИЯ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ДРУГА РАЗРЕШЕНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО СМИСЪЛА НА ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН.
+ СТРОИТЕЛСТВО, ОБОРУДВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ; ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ И ГОРИВА И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ; ДЕЙНОСТ НА АВТОМИВКА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО НА ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ; КАФЕ-АПЕРИТИВ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОДАЖБА НА СТОКИ; ТУРИЗЪМ, ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ; МАГАЗИННА ТЪРГОВИЯ; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ И ДРУГА РАЗРЕШЕНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО СМИСЪЛА НА ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН.

2020-05-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205787052 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма