Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕРМО ХОЛД ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205787561
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205787561 от 2019-11-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 16, 2019 13:40
Наименование
ТЕРМО ХОЛД
Транслитерация
THERMO HOLD Ltd,
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Драган Цанков, 28 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Внос, търговия и изграждане на отоплителни инсталации и уреди. Строителство, ремонтни дейности, търговия, мениджмънт; Внос и износ, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно ... Внос, търговия и изграждане на отоплителни инсталации и уреди. Строителство, ремонтни дейности, търговия, мениджмънт; Внос и износ, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, рекламна дейност в цялото й разнообразие, вид и форми, предпечатна подготовка, печат, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, производство на всякакви стоки и извършване на всякакви услуги, с изключение на забранените със закон, изкупуване, преработка и търговска реализация на селскостопанска продукция, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна и спедиторска дейност с лек и товарен превоз, складова дейност, оборудване и експлоатация на свързаните с предмета на дейност на дружеството складове, магазини и търговски обекти; Други дейности, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НИКОЛАЙ ХРИСТОВ ПОПАДИЙН (свързан с 1 фирма)
Управител: Тодор Богданов Костов (свързан с 3 фирми)
Съдружник: Съсобствен дял на Тодор Богданов Костов и Николай Христов Попадийн- при равни квоти - по 1/2 за всеки от съсобствениците 100.00 лв - 33.33% дял (свързан с 3 фирми)
Съдружник: НИКОЛАЙ ХРИСТОВ ПОПАДИЙН 100.00 лв - 33.33% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Тодор Богданов Костов 100.00 лв - 33.33% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
300 лева (300 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕРМО ХОЛД ООД на латиница "THERMO HOLD Ltd," с ЕИК/ПИК 205787561 е основана на 16 Август 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕР СИТИ ИНВЕСТ", но на 28 Септември 2022 година то бива сменено на сегашното "ТЕРМО ХОЛД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 300 лева.

Хронология

2019-08-16
Регистрация на фирмата

2019-11-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205787561 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-09-28
Промяна наименование
Името се сменя от ЕР СИТИ ИНВЕСТ на ТЕРМО ХОЛД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, 25, бл. 25
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Драган Цанков, 28
Промяна предмет на дейност
- Строителство, ремонтни дейности, търговия, мениджмънт; Внос и износ, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, рекламна дейност в цялото й разнообразие, вид и форми, предпечатна подготовка, печат, търговско представителство и посредничество на български и чуждестрани физически и юридически лица, производство на всякави стоки и извършване на всякакви услуги, с изключение на забранените със закон, изкупуване, преработка и търговска реализация на селскостопанска продукция, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна и спедиторска дейност с лек и товарен превоз, складова дейност, оборудване и експлоатация на свързаните с предмета на дейност на дружеството складове, магазини и търговски обекти; Други дейности, незабранени със закон
+ Внос, търговия и изграждане на отоплителни инсталации и уреди. Строителство, ремонтни дейности, търговия, мениджмънт; Внос и износ, бартерни сделки, реекспорт, търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, рекламна дейност в цялото й разнообразие, вид и форми, предпечатна подготовка, печат, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, производство на всякакви стоки и извършване на всякакви услуги, с изключение на забранените със закон, изкупуване, преработка и търговска реализация на селскостопанска продукция, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна и спедиторска дейност с лек и товарен превоз, складова дейност, оборудване и експлоатация на свързаните с предмета на дейност на дружеството складове, магазини и търговски обекти; Други дейности, незабранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма