Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

,,Авалон София” ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205788147
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 19, 2019 08:07
Наименование
,,Авалон София”
Транслитерация
“Avalon Sofia " Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. “Русалийски проход”, 10, вх. А Виж на картата
Предмет на дейност
„Осъществяване на дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и ... „Осъществяване на дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност и спедиция. консултации и експертни оценки, производствена дейност, хотелиерска и ресторантьорска дейност, инвестиции, туризъм, туристически дейности и туристически услуги; внос-износ, изкупуване, преработка и търговия с всички видове промишлени и селскостопански стоки в необработен, полуобработен или обработен вид; строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти, с цел отдаване под наем и/или продажба; рекламна дейност; складова дейност и всички други дейности, незабранени изрично от българското законодателство. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация, вписване в специален регистър или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация, вписване в специален регистър или лиценз." прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Валентин Георгиев Моллов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Валентин Георгиев Моллов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ,,Авалон София” ЕООД на латиница "“Avalon Sofia " Ltd" с ЕИК/ПИК 205788147 е основана на 19 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-08-19
Регистрация на фирмата

2019-08-26
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност и спедиция, консултации и експертни оценки, производствена дейност, хотелиерска и ресторантьорска дейност, инвестиции, туризъм, туристически дейности и туристически услуги; внос-износ, изкупуване, преработка и търговия с всички видове промишлени и селскостопански стоки в необработен, полуобработен или обработен вид; строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти, с цел отдаване под наем и/или продажба; рекламна дейност; складова дейност и всички други дейности, незабранени цзрично от българското законодателство. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация или лиценз.
+ „Осъществяване на дейност по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях, търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, транспортна дейност и спедиция. консултации и експертни оценки, производствена дейност, хотелиерска и ресторантьорска дейност, инвестиции, туризъм, туристически дейности и туристически услуги; внос-износ, изкупуване, преработка и търговия с всички видове промишлени и селскостопански стоки в необработен, полуобработен или обработен вид; строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти, с цел отдаване под наем и/или продажба; рекламна дейност; складова дейност и всички други дейности, незабранени изрично от българското законодателство. В случай, че за някоя от дейностите нормативен акт изисква разрешение, регистрация, вписване в специален регистър или лиценз, същата ще се извършва след получаване на съответното разрешение, регистрация, вписване в специален регистър или лиценз."

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма