Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ка-дент - Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ - д-р Нели Караколева ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205789999
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 20, 2019 09:38
Наименование
Ка-дент - Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ - д-р Нели Караколева
Транслитерация
„Ka-dent – Ambulatoria za individualna praktika za parvichna dentalna pomosht – d-r Neli Karakoleva”EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Христо Ботев, 100, бл. -, вх. -, ет. 4 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Дейност на лекари по дентална медицина. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните от дружеството медицински дейности, както и за обслужване на пациентите. Извънболнична диагностик... Дейност на лекари по дентална медицина. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните от дружеството медицински дейности, както и за обслужване на пациентите. Извънболнична диагностика, лечение, профилактика, консултация, предписване на лабораторни и рентгенови изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ и издаване на документи свързани с тези дейности, като дружеството ще извършва дейността си в страната по реда и в съответствие с изискванията на Закона за здравето, Закона за здравното осигуряване, както и с другите законови и подзаконови нормативни актове, регламентиращи медицинската и дентална помощ в Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Нели Димитрова Караколева (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Нели Димитрова Караколева (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ка-дент - Амбулатория за индивидуална практика за първична дентална помощ - д-р Нели Караколева ЕООД на латиница "„Ka-dent – Ambulatoria za individualna praktika za parvichna dentalna pomosht – d-r Neli Karakoleva”EOOD" с ЕИК/ПИК 205789999 е основана на 20 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2019-08-20
Регистрация на фирмата

2019-10-28
Промяна предмет на дейност
- Дейност на лекари по дентална медицина. Извънболнична диагностика, лечение, профилактика, консултация, предписване на лабораторни и рентгенови изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ и издаване на документи свързани с тези дейности, като дружеството ще извършва дейността си в страната по реда и в съответствие с изискванията на Закона за здравето, Закона за здравното осигуряване, както и с другите законови и подзаконови нормативни актове, регламентиращи медицинската и дентална помощ в Република България.
+ Дейност на лекари по дентална медицина. Извършване на търговски сделки за нуждите на осъществяваните от дружеството медицински дейности, както и за обслужване на пациентите. Извънболнична диагностика, лечение, профилактика, консултация, предписване на лабораторни и рентгенови изследвания, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ и издаване на документи свързани с тези дейности, като дружеството ще извършва дейността си в страната по реда и в съответствие с изискванията на Закона за здравето, Закона за здравното осигуряване, както и с другите законови и подзаконови нормативни актове, регламентиращи медицинската и дентална помощ в Република България.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма