Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Блек сий ингридиънтс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205790041
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205790041 от 2019-09-09 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
August 20, 2019 09:47
Наименование
Блек сий ингридиънтс
Транслитерация
Black sea ingredients Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 41, вх. 3, ет. 2 Виж на картата
Има 226 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство или покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество в... Производство или покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; внос – износ; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всички видове строителна и монтажна дейност; отдаване под наем; разработка и поддръжка на уебсайтове и услуги в областта на информационните технологии; сделки с интелектуална собственост; консултантска дейност; проучване проектиране, изграждане и поддръжка на енергийни източници; информационни, маркетингови и финансово-консултантски услуги в областта на енергийната ефективност и възобновяемите енергийни източници; търговия с авточасти, автосервиз; туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги; хотелиерство и ресторантьорство; туроператорска дейност; производство и заготовка на селскостопанска продукция; издателска и печатарска дейност; таксиметрови услуги; автобояджийски услуги; бръснарски и фризьорски услуги; лизингова дейност; разпространение на всякакви печатни произведения; селскостопански дейности, включително производство и търговия със земеделски продукти; както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емил Михайлов Михайлов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Емил Михайлов Михайлов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Блек сий ингридиънтс ЕООД на латиница "Black sea ingredients Ltd." с ЕИК/ПИК 205790041 е основана на 20 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-08-20
Регистрация на фирмата

2019-09-09
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205790041 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма