Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЙЧ ДИ - ПРОДЖЕКТС КОНСАЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205793678
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 22, 2019 09:42
Наименование
ЕЙЧ ДИ - ПРОДЖЕКТС КОНСАЛТИНГ
Транслитерация
HD-PROJECTS CONSULTING Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Хан Омуртаг, 19 Виж на картата
Има 88 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка, продажба, търговия и управление на недвижими имоти в България и чужбина, включително хотели, ваканционни къщи, търговски центрове, ресторанти и като цяло всички видове туристическ... Покупка, продажба, търговия и управление на недвижими имоти в България и чужбина, включително хотели, ваканционни къщи, търговски центрове, ресторанти и като цяло всички видове туристически дейности, отдаване под наем и за ползване на движими активи като автомобили или лодки, мебели, бизнес консултации, маркетингови дейности в областта на управление на собствеността, координация и управление на имоти, намиращи се на територията на цялата европейска общност. Търговия на едро и дребно, внос и износ на софтуер и хардуер, офис техника, канцеларски материали, мебели и обзавеждане, професионални технически публикации, както и възможното им редактиране и издаване. Разработване на проекти за полагане на тръбопроводи, с традиционни или алтернативни решения. Консултиране при подготовка на експлоатационни процедури, свързани с транспортни системи за течност или газ. Дейности по проучване, предлагане и управление на професионално обучение на специализиран персонал за изпълнение на задачи в туристическите дейности; селското стопанство производство, птицевъдството и/или развъдна дейност като цяло, както и в дейности, свързани с всеки производствен и индустриален цикъл като цяло на място и на борда на кораби. При извършването на горепосочените дейности дружеството може да използва всякакви технически средства в съответствие с действащото законодателство в отделните страни, в които ще оперира, може да участва в публични и частни търгове, да се присъединява към временно участие с други компании, които имат същата цел за бизнес, както и да извършва всяка друга дейност, която не е забранена на закона. Когато е необходимо, Дружеството ще пристъпи към получаване на всеки лиценз или разрешение, изисквано от действащите разпоредби в страната, в която оперира. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРКО ФРЕСКИ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРКО ФРЕСКИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЙЧ ДИ - ПРОДЖЕКТС КОНСАЛТИНГ ЕООД на латиница "HD-PROJECTS CONSULTING Ltd." с ЕИК/ПИК 205793678 е основана на 22 Август 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХОУМ ДРИЙМ", но на 12 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "ЕЙЧ ДИ - ПРОДЖЕКТС КОНСАЛТИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2019-08-22
Регистрация на фирмата

2021-08-12
Промяна наименование
Името се сменя от ХОУМ ДРИЙМ на ЕЙЧ ДИ - ПРОДЖЕКТС КОНСАЛТИНГ
Промяна предмет на дейност
- Покупка, продажба, търговия и управление на недвижими имоти в България и чужбина, включително хотели, ваканционни къщи, търговски центрове, ресторанти и като цяло всички видове туристически дейности, отдаване под наем и за ползване на движими активи като автомобили или лодки, мебели, бизнес консултации, маркетингови дейности в областта на управление на собствеността, координация и управление на имоти, намиращи се на територията на цялата европейска общност. Търговия на едро и дребно, внос и износ на софтуер и хардуер, офис техника, канцеларски материали, мебели и обзавеждане, професионални технически публикации, както и възможното им редактиране и издаване. Дейности по проучване, предлагане и управление на професионално обучение на специализиран персонал за изпълнение на задачи в туристическите дейности; селското стопанство производство, птицевъдството и/или развъдна дейност като цяло, както и в дейности, свързани с всеки производствен и индустриален цикъл като цяло на място и на борда на кораби.При извършването на горепосочените дейности дружеството може да използва всякакви технически средства в съответствие с действащото законодателство в отделните страни, в които ще оперира, може да участва в публични и частни търгове, да се присъединява към временно участие с други компании, които имат същата цел за бизнес, както и да извършва всяка друга дейност, която не е забранена на закона. Когато е необходимо, Дружеството ще пристъпи към получаване на всеки лиценз или разрешение, изисквано от действащите разпоредби в страната, в която оперира.
+ Покупка, продажба, търговия и управление на недвижими имоти в България и чужбина, включително хотели, ваканционни къщи, търговски центрове, ресторанти и като цяло всички видове туристически дейности, отдаване под наем и за ползване на движими активи като автомобили или лодки, мебели, бизнес консултации, маркетингови дейности в областта на управление на собствеността, координация и управление на имоти, намиращи се на територията на цялата европейска общност. Търговия на едро и дребно, внос и износ на софтуер и хардуер, офис техника, канцеларски материали, мебели и обзавеждане, професионални технически публикации, както и възможното им редактиране и издаване. Разработване на проекти за полагане на тръбопроводи, с традиционни или алтернативни решения. Консултиране при подготовка на експлоатационни процедури, свързани с транспортни системи за течност или газ. Дейности по проучване, предлагане и управление на професионално обучение на специализиран персонал за изпълнение на задачи в туристическите дейности; селското стопанство производство, птицевъдството и/или развъдна дейност като цяло, както и в дейности, свързани с всеки производствен и индустриален цикъл като цяло на място и на борда на кораби. При извършването на горепосочените дейности дружеството може да използва всякакви технически средства в съответствие с действащото законодателство в отделните страни, в които ще оперира, може да участва в публични и частни търгове, да се присъединява към временно участие с други компании, които имат същата цел за бизнес, както и да извършва всяка друга дейност, която не е забранена на закона. Когато е необходимо, Дружеството ще пристъпи към получаване на всеки лиценз или разрешение, изисквано от действащите разпоредби в страната, в която оперира.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма