Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

САФАРИ АДВЕНЧЪР ВЕЛИНГРАД-МАРИЯ МАРКОВА ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205808817
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 4, 2019 09:12
Наименование
САФАРИ АДВЕНЧЪР ВЕЛИНГРАД-МАРИЯ МАРКОВА
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велинград, ул. „Филип Главеев“, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Туристически, ваканционни, транспортни, развлекателни, спортни, културно-исторически услуги, провеждане на организирани екскурзии с водач, организиране и провеждане на експедиции и сафар... Туристически, ваканционни, транспортни, развлекателни, спортни, културно-исторически услуги, провеждане на организирани екскурзии с водач, организиране и провеждане на експедиции и сафарита, развитие на селски и интегриран туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, както и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
Мария Лазарова Маркова (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма САФАРИ АДВЕНЧЪР ВЕЛИНГРАД-МАРИЯ МАРКОВА ЕТ с ЕИК/ПИК 205808817 е основана на 4 Септември 2019 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "УЧИЛИЩЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА - Мария Маркова", но на 21 Октомври 2019 година то бива сменено на сегашното "САФАРИ АДВЕНЧЪР ВЕЛИНГРАД-МАРИЯ МАРКОВА". Седалището на компанията се намира в гр. Велинград.

Хронология

2019-09-04
Регистрация на фирмата

2019-10-21
Промяна наименование
Името се сменя от УЧИЛИЩЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА - Мария Маркова на САФАРИ АДВЕНЧЪР ВЕЛИНГРАД-МАРИЯ МАРКОВА
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Производство и продажба на стоки собствено производство; Внос и износ на всякакви изделия и стоки; Ловен и риболовен туризъм; Туристически услуги и развитие на селски и интегриран туризъм в селски райони; Хотелиерство, включващо и експлоатация на къщи за гости; Изграждане и експлоатация на кафе-аперитив, барове, клубове и др.; Търговия с билкови продукти; Изкупуване, преработка и продажба на селскостопанска и горска продукция; Животновъдство и търговия с месо и месни продукти; Дърводобив, първична и вторична преработка на дървени материали, извършване на залесителни мероприятия; Производство и продажба на мебели; Внос и износ на дървен материал и изделия от него; Внос на моторни превозни средства, части и агрегати за тях и сервизна дейност по обслужването им; Покупка, проектиране, строителство, обзавеждане и ремонт на недвижими имоти, включително и продажбата им или отдаването им под наем; Транспортна и спедиционна дейност и услуги; Ресторантьорска дейност; Комисионни, спедиционни, превозни и складови сделки; Туристически и хотелиерски услуги; Търговско представителство, управление и посредничество, както и всички други дейности разрешени от закона, като дейностите за които се иска предварително разрешение или лиценз, ще се извършват след получаване на съответното разрешение или лиценз от компетентния орган.
+ Туристически, ваканционни, транспортни, развлекателни, спортни, културно-исторически услуги, провеждане на организирани екскурзии с водач, организиране и провеждане на експедиции и сафарита, развитие на селски и интегриран туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, както и всички други дейности незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма