Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ай Би Ес Сълюшън ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205814760
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205814760 от 2019-09-26 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 10, 2019 11:40
Наименование
Ай Би Ес Сълюшън
Транслитерация
IBS Solution EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 308, вх. А, ет. 6 Виж на картата
Има 32 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешен и международен транспорт, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство. Търговско представителство и посредничество. Търговия и производство на хранителни и нехранителни стоки. Покуп... Вътрешен и международен транспорт, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство. Търговско представителство и посредничество. Търговия и производство на хранителни и нехранителни стоки. Покупка на стоки с цел да бъдат продадени в първоначален или преработен вид. Продажба на стоки собствено производство. Хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, туристически услуги. Комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки. Търговия на едро и дребно с хранителни стоки, цигари и алкохол и всякакъв вид търговска дейност и услуги, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕНИС ЛЮБОМИРОВ КАЗАКОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕНИС ЛЮБОМИРОВ КАЗАКОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ай Би Ес Сълюшън ЕООД на латиница "IBS Solution EOOD" с ЕИК/ПИК 205814760 е основана на 10 Септември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИВОВ КОМЕРС", но на 13 Май 2020 година то бива сменено на сегашното "Ай Би Ес Сълюшън". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-09-10
Регистрация на фирмата

2019-09-26
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205814760 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-11-04
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешен и международен транспорт, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство, търговско представителство и посредничество, търговия и производство на хранителни и нехранителни стоки, покупка на стоки с цел да бъдат продадени в първоначален или преработен вид, продажба на стоки собствено производство, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, туристически услуги, комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки, търговия на едро и дребно с хранителни стоки, цигари и алкохол и всякакъв вид търговска дейност и услуги, които не са забранени от закона.
+ Вътрешен и международен транспорт, покупко-продажба на недвижими имоти, строителство. Търговско представителство и посредничество. Търговия и производство на хранителни и нехранителни стоки. Покупка на стоки с цел да бъдат продадени в първоначален или преработен вид. Продажба на стоки собствено производство. Хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, туристически услуги. Комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки. Търговия на едро и дребно с хранителни стоки, цигари и алкохол и всякакъв вид търговска дейност и услуги, които не са забранени от закона.

2020-05-13
Промяна наименование
Името се сменя от СИВОВ КОМЕРС на Ай Би Ес Сълюшън
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 125-2, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 308, вх. А, ет. 6

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма