Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Д н С 2020 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205822375
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205822375 от 2019-12-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 16, 2019 13:22
Наименование
Д н С 2020
Транслитерация
D n S 2020 Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Годлево Виж на картата
Има 66 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Експлоатация на спортни зали по културизъм и фитнес, солариуми, масажи; продажба на безалкохолни напитки, кафе, чай, протеинови шейкове; продажба на хранителни добавки, спортни и фитнес др... Експлоатация на спортни зали по културизъм и фитнес, солариуми, масажи; продажба на безалкохолни напитки, кафе, чай, протеинови шейкове; продажба на хранителни добавки, спортни и фитнес дрехи, аксесоари и уреди; продажба на спортно оборудване; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; туристически, рекламни, информационни, програмни, счетоводни или други услуги, и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТОЙЧО ИВАНОВ РАБАДЖИЕВ (свързан с 2 фирми)
Управител: СТОЙЧО ИВАНОВ РАБАДЖИЕВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СТОЙЧО ИВАНОВ РАБАДЖИЕВ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ДОБРИАНА ИВАНОВА РАБАДЖИЕВА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: СТОЙЧО ИВАНОВ РАБАДЖИЕВ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ДОБРИАНА ИВАНОВА РАБАДЖИЕВА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Д н С 2020 ООД на латиница "D n S 2020 Ltd" с ЕИК/ПИК 205822375 е основана на 16 Септември 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Годлево, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-09-16
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Годлево
+ БЪЛГАРИЯ, с. Годлево
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ООД
Промяна предмет на дейност
- Експлоатация на спортни зали по културизъм и фитнес, солариуми, масажи; продажба на безалкохолни напитки, кафе, чай, протеинови шейкове; продажба на хранителни добавки, спортни и фитнес дрехи, аксесоари и уреди; продажба на спортно оборудване; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; туристически, рекламни, информационни, програмни, счетоводни или други услуги, и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Експлоатация на спортни зали по културизъм и фитнес, солариуми, масажи; продажба на безалкохолни напитки, кафе, чай, протеинови шейкове; продажба на хранителни добавки, спортни и фитнес дрехи, аксесоари и уреди; продажба на спортно оборудване; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; туристически, рекламни, информационни, програмни, счетоводни или други услуги, и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

2019-12-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205822375 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма