Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИ ЕНД ДИ ЛИГЪЛ КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205846999
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 4, 2019 11:45
Наименование
ДИ ЕНД ДИ ЛИГЪЛ КОНСУЛТ
Транслитерация
D&D Legal consult Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Кузман Шапкарев, 4, ет. 1 Виж на картата
Има 80 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на юридически услуги, подготовка на документи по реда на Закона за обществените поръчки и Закона за концесиите, правни консултации и становища, консултиране на дружества по търговск... Предоставяне на юридически услуги, подготовка на документи по реда на Закона за обществените поръчки и Закона за концесиите, правни консултации и становища, консултиране на дружества по търговскоправни проблеми, управление на етажна собственост, покупка на ценни книги с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и сделки, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦЕНКА ДИМИТРОВА БАКАЛОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДЕНИЦА ПЕТРОВА БАКАЛОВА 2.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДИМИТЪР ПЕНЧЕВ СТОЯНОВ 2.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦЕНКА ДИМИТРОВА БАКАЛОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
4 лева (4 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИ ЕНД ДИ ЛИГЪЛ КОНСУЛТ ЕООД на латиница "D&D Legal consult Ltd." с ЕИК/ПИК 205846999 е основана на 4 Октомври 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АПАРТМЪНТС МЕНИДЖМЪНТ", но на 11 Юни 2020 година то бива сменено на сегашното "ДИ ЕНД ДИ ЛИГЪЛ КОНСУЛТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 4 лева.

Хронология

2019-10-04
Регистрация на фирмата

2020-06-11
Промяна наименование
Името се сменя от АПАРТМЪНТС МЕНИДЖМЪНТ на ДИ ЕНД ДИ ЛИГЪЛ КОНСУЛТ
Промяна предмет на дейност
- Предоставяне на юридически услуги и такива по управление на етажна собственост, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизингови сделки, покупка на МПС с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, обработен или преработен вид, продажба на стоки от собствено производство, покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и сделки, незабранени от закона.
+ Предоставяне на юридически услуги, подготовка на документи по реда на Закона за обществените поръчки и Закона за концесиите, правни консултации и становища, консултиране на дружества по търговскоправни проблеми, управление на етажна собственост, покупка на ценни книги с цел продажба, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, както и всички други дейности и сделки, незабранени от закона.

2020-08-11
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

2021-12-22
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма