Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Велием Старс Къмпани ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205849854
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 7, 2019 15:23
Наименование
Велием Старс Къмпани
Транслитерация
Veliem stars company
Служители
3 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул.Младен Стоянов, бл. 13, вх. А, ет. 13 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно, Ресторантьорство и хотелиерство, кетеринг услуги, Строителство, Посредническа дейност, Производство, Изкупуване, Преработка, Съхранение и реализация на храни... Търговия на едро и дребно, Ресторантьорство и хотелиерство, кетеринг услуги, Строителство, Посредническа дейност, Производство, Изкупуване, Преработка, Съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки, Предмети за бита, Търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица за страната и чужбина, Туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, Вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки и движими вещи, Консултантска дейност - консултантско посредничество и агентство, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕЛКО ИВАНОВ ВЕЛКОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЕЛКО ИВАНОВ ВЕЛКОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
14 лева (14 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 3

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Велием Старс Къмпани ЕООД на латиница "Veliem stars company" с ЕИК/ПИК 205849854 е основана на 7 Октомври 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 14 лева.

Хронология

2019-10-07
Регистрация на фирмата

2023-11-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.ЦАР АСЕН, 107
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул.Младен Стоянов, бл. 13, вх. А, ет. 13
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, ресторантьорство и хотелиерство, кетъринг услуги, строителство, посредническа дейност,производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки и предмети за бита, търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица за страната и чужбина, туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Търговия на едро и дребно, Ресторантьорство и хотелиерство, кетеринг услуги, Строителство, Посредническа дейност, Производство, Изкупуване, Преработка, Съхранение и реализация на хранителни и промишлени стоки, Предмети за бита, Търговско представителство и агентство на български и чуждестранни физически и юридически лица за страната и чужбина, Туристическа дейност - туроператорство и туристическо агентство, Вътрешно и външно търговска дейност - внос или износ на стоки и движими вещи, Консултантска дейност - консултантско посредничество и агентство, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма