Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА "Аргир Аргиров" ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205850848
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 8, 2019 10:18
Наименование
АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА "Аргир Аргиров"
Транслитерация
SPLIT MEDICAL
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Асен Йорданов, 62, ет. партер, клиника Виж на картата
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана извънболнична помощ по кожни и венерически болести по смисъла на чл. 11 от Закона за лечебните заведения, както и на други медицински дейности и манипулации, разреш... Осъществяване на специализирана извънболнична помощ по кожни и венерически болести по смисъла на чл. 11 от Закона за лечебните заведения, както и на други медицински дейности и манипулации, разрешени от Закона за лечебните заведения. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Аргир Василев Аргиров (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Аргир Василев Аргиров (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА "Аргир Аргиров" ЕООД на латиница "SPLIT MEDICAL" с ЕИК/ПИК 205850848 е основана на 8 Октомври 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СПЛИТ МЕДИКЪЛ", но на 20 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА "Аргир Аргиров"". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2019-10-08
Регистрация на фирмата

2022-05-20
Промяна наименование
Името се сменя от СПЛИТ МЕДИКЪЛ на АМБУЛАТОРИЯ ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ ПО КОЖНИ И ВЕНЕРИЧЕСКИ БОЛЕСТИ - ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА "Аргир Аргиров"
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Никола Славков, 25, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, Асен Йорданов, 62, ет. партер, клиника
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба и отдаване под наем на движимо и недвижимо имущество, търговия на едро и дребно с всякакви стоки в първоначален или преработен вид, компютърна техника, продажба на стоки от собствено производство, транспортни услуги, извършване на консултантска и маркетингова дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, строително-монтажни дейности, комисионерство, спедиционни, складови, дистрибуторски и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, импресарски и транспортни дейности, лизинг и всички незабранени от закона дейности в страната и чужбина.
+ Осъществяване на специализирана извънболнична помощ по кожни и венерически болести по смисъла на чл. 11 от Закона за лечебните заведения, както и на други медицински дейности и манипулации, разрешени от Закона за лечебните заведения.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма