Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Ню Ейдж Пропъртис Груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205858268
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 14, 2019 10:35
Наименование
Ню Ейдж Пропъртис Груп
Транслитерация
New Age Properties Group Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, бул. "Кукленско шосе", 57 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко-продажба на недвижими имоти и движимо имущество; отдаване под наем на недвижими имоти и движимо имущество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; управление на не... Покупко-продажба на недвижими имоти и движимо имущество; отдаване под наем на недвижими имоти и движимо имущество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; управление на недвижими имоти; интериорен и екстериорен дизайн; производство, внос, износ и разпространение на стоки в първоначален, преработен или обработен вид; външна и вътрешна търговия; производство, преработка, съхранение, внос, износ и търговия с всякакъв вид стоки, търговия с промишлени и хранителни стоки, стоки за бита и селскостопанска продукция; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; хотелиерски, туристически и информационни услуги; сделки с интелектуална собственост. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Наталия Володина Цакова (свързан с 17 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Наталия Володина Цакова (свързан с 17 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Ню Ейдж Пропъртис Груп ЕООД на латиница "New Age Properties Group Ltd." с ЕИК/ПИК 205858268 е основана на 14 Октомври 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПЕТЯ АУТО", но на 25 Октомври 2022 година то бива сменено на сегашното "Ню Ейдж Пропъртис Груп". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-10-14
Регистрация на фирмата

2020-06-23
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-10-25
Промяна наименование
Името се сменя от ПЕТЯ АУТО на Ню Ейдж Пропъртис Груп
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Строево, Бойчо Огнянов, 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Южен, бул. "Кукленско шосе", 57
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност на всички видове стоки в страната и чужбина, търговия с автомобили на старо, ресторантьорство, ремонтни услуги, сервизна дейност, ресторантьорство, търговско представителство и посрединечство в страната и чужбина с наши и чуждестранни фирми, комисионна търговия и услуги, рекламна дейност, международен и вътрешен туризъм, предпримачество, транспортна дейност, производство, търговия на дребно с алкохол и тютюневи изделия след снабдяване на необходимите за това разрешителни и лицензи и други дейности незабранени от закона.
+ Покупко-продажба на недвижими имоти и движимо имущество; отдаване под наем на недвижими имоти и движимо имущество; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; управление на недвижими имоти; интериорен и екстериорен дизайн; производство, внос, износ и разпространение на стоки в първоначален, преработен или обработен вид; външна и вътрешна търговия; производство, преработка, съхранение, внос, износ и търговия с всякакъв вид стоки, търговия с промишлени и хранителни стоки, стоки за бита и селскостопанска продукция; комисионни, спедиционни и превозни сделки; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; хотелиерски, туристически и информационни услуги; сделки с интелектуална собственост.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма