Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЗ ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205874607
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 24, 2019 16:07
Наименование
МЗ ТРЕЙД
Транслитерация
MZ TRADE LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, 6-ТИ СЕПТЕМВРИ, ЛЕГИС ЦЕНТЪР, ОФИС 3-8Б, 152 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Проучване, идентифициране и разра-ботване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва-не; изучаване и разработване на техники и технологии, с... Проучване, идентифициране и разра-ботване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва-не; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търгов-ски предприятия. Консултантски услуги и дейности; управление и маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и между-народна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. Организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга, предоставяне на консултации по финансови, технически, тър-говски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. Разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производ-ствени дейности; рекламни и инфор-мационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първо-начален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, закупуване и отдаване под наем на всички видове мебели както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЙОНАС ЖОЗЕФ МАРИЕН (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЙОНАС ЖОЗЕФ МАРИЕН (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЗ ТРЕЙД ЕООД на латиница "MZ TRADE LTD" с ЕИК/ПИК 205874607 е основана на 24 Октомври 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2019-10-24
Регистрация на фирмата

2019-12-27
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Страхил войвода, 55
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, 6-ТИ СЕПТЕМВРИ, ЛЕГИС ЦЕНТЪР, ОФИС 3-8Б, 152
Промяна предмет на дейност
- търговска дейност в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на стоки с цел продажба, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, превозна, хотелиерска, ресторантъорска, туристическа дейност, рекламна, информационна, програмна, консултантска, импресарска дейност, или предоставяне на други услуги, Ремонт, проектиране, обзавеждане и строеж на недвижими имоти; покупка на недвижими имоти с цел продажба; търговия със строителни материали и други; маркетинг.
+ Проучване, идентифициране и разра-ботване на нови технологии, ноу-хау и други познания, подходящи за промишлено или търговско използва-не; изучаване и разработване на техники и технологии, свързани със селското стопанство, промишлеността и личното ползване, прилагайки ги в софтуер и хардуер, както и комерсиализация на получените продукти; използване на изобретения, технологии, ноу-хау и други познания, както и на права на интелектуална собственост в промишлени и търгов-ски предприятия. Консултантски услуги и дейности; управление и маркетингови и комуникационни консултации и техники; общо консултиране; вътрешна и между-народна търговия (внос и износ) с всички видове стоки и продукти; рекламна дейност. Организиране на симпозиуми, сесии, курсове и изложби; извършване на всички действия, свързани с предоставянето на услуги, обучение, консултации и развитие в областта на всички дисциплини на инженеринга, предоставяне на консултации по финансови, технически, тър-говски и административни въпроси, свързани с инженерни проекти. Разработка на софтуер, маркетинг и управление; търговско представителство и посредничество; внос и износ на стоки, машини и съоръжения; вътрешна и международната търговия с всички видове стоки и предмети, търговия на едро и дребно; складови и производ-ствени дейности; рекламни и инфор-мационни дейности; покупка на стоки и предмети за препродажба в първо-начален, преработен или обработен вид; транспортни дейности – вътрешен и международен транспорт; спедиция; туристическа дейност, строителство, придобиване, продажба, управление и лизинг или отдаване под наем на недвижими имоти и вещни права, закупуване и отдаване под наем на всички видове мебели както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма