Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-Д-Р РУМЕН ПЕТКОВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205893881
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 11, 2019 10:12
Наименование
ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-Д-Р РУМЕН ПЕТКОВ
Транслитерация
INDIVIDUALNA PRAKTIKA ZA SPETsIALIZIRANA MEDITsINSKA POMOSht-D-R RUMEN PETKOV EOOD
Оборот
41,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, бул.Славянски, 35, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
86.22 - Дейност на лекари специалисти
Предмет на дейност
Осъществяване на специализирана медицинска помощ по неврология. Диагностика, наблюдение на болни, лечение. Консултации и профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания. Извъ... Осъществяване на специализирана медицинска помощ по неврология. Диагностика, наблюдение на болни, лечение. Консултации и профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания. Извършване на електромиографско, електроенцефалографско, доплерово изследване и разчитането им. Насочване на болни за консултативна и болнична помощ, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на лекаря. Извършване на експертиза за временна нетрудоспособност. Извършване на лечение на болния и в дома му, когато състоянието на болния налага това, хоспитализация на пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Румен Димитров Петков (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Румен Димитров Петков (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 41,000 115.79% - -
2020 19,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ-Д-Р РУМЕН ПЕТКОВ ЕООД на латиница "INDIVIDUALNA PRAKTIKA ZA SPETsIALIZIRANA MEDITsINSKA POMOSht-D-R RUMEN PETKOV EOOD" с ЕИК/ПИК 205893881 е основана на 11 Ноември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 41,000 лв.

Хронология

2019-11-11
Регистрация на фирмата

2019-12-12
Промяна предмет на дейност
- Хуманно здравеопазване.Дейност на лекари специалисти.Осъществяване на специализирана медицинска помощ по неврология.Диагностика,лечение,наблюдение на болки,консултации и профилактика,предписване на лабораторни и други видове изследвания,профилактични прегледи и имунизации,насочване на болни за консултативна и болнична помощ,а също домашни грижи и помощ за болни,предписване извършването на медицински дейности и манипулациипод контрол и отговорност на лекаря,извършване на експертиза за временнанетрудоспособност,извършване наблюдение и оказване на медицинска помощ при бременност и майчинство,наблюдение,контрол и полагане на грижи за физическото и психическото развитие на лица до 18 години,извършване надейности по здравна промоция и профилактика,включително профилактични прегледи и имунизации,издаване на документи,свързани с дейността му,насочване на пациентите за консултативна и болнична помощ,извършване на лечения на болния и в дома му,когато състоянието на болния налага това,хоспитализация на пациентите в болница,когато лечебната цел не можеда се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента,извършване на електромиографско,електроенцефалографско,доплерово изследване и разчитането им,участие в научни конференции,курсове и симпозиуми за повишаване на квалификацията и всички други дейности,регламентирани отнормативните актове за извършване от индивидуална практика заспециализирана медицинска помощ,както и други дейности и услугинезабранени със закон.
+ Осъществяване на специализирана медицинска помощ по неврология. Диагностика, наблюдение на болни, лечение. Консултации и профилактика, предписване на лабораторни и други видове изследвания. Извършване на електромиографско, електроенцефалографско, доплерово изследване и разчитането им. Насочване на болни за консултативна и болнична помощ, предписване извършването на медицински дейности и манипулации под контрол и отговорност на лекаря. Извършване на експертиза за временна нетрудоспособност. Извършване на лечение на болния и в дома му, когато състоянието на болния налага това, хоспитализация на пациентите в болница, когато лечебната цел не може да се постигне в амбулаторни условия или в дома на пациента.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма