Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КВАНТОВА ГЛАВА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205899788
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 14, 2019 09:41
Наименование
КВАНТОВА ГЛАВА
Транслитерация
KVANTOVA GLAVA
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливница, ул. „Юрий Гагарин“, 74 Виж на картата
Предмет на дейност
Помощ за постигане на телесен или енергиен баланс с помощта на метода на д-р. Баха, с биофидбек или биорезонанс, с избора на цветове, аромати, лек избор, аромати, скъпоценни камъни, музи... Помощ за постигане на телесен или енергиен баланс с помощта на метода на д-р. Баха, с биофидбек или биорезонанс, с избора на цветове, аромати, лек избор, аромати, скъпоценни камъни, музика, чрез използване на магнитно поле, чрез нежни докосвания на тялото или целенасочено разположение на ръцете върху определени части на тялото, с помощта на Кранио Сакрал Балансинг, като се вземат предвид биоенергетичните, геобиологичните, електробиологичните, строително-биологичните и геомантичните точки на лицето, като се разгледа действието на енергийната биометрия и леката физика, с помощта на Фън Шуй, Дзен, Васту или други подходящи аспекти на жизненото пространство, различни епохи и култури, с различни епохи и култури нумерология, търсене на вода, както и радиестетични тестове с помощта на пръчки, чрез наблюдение на пространствените енергийни явления със и без подкрепа на устройства, като се вземат предвид съзвездията на планетите и лунната енергия. Вътрешно и външнотърговска дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАЯ ШКЪРБИЧ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МАЯ ШКЪРБИЧ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЛЮБОМИР ИЛИЕВИЧ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КВАНТОВА ГЛАВА ООД на латиница "KVANTOVA GLAVA" с ЕИК/ПИК 205899788 е основана на 14 Ноември 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливница, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-11-14
Регистрация на фирмата

2020-01-08
Промяна предмет на дейност
- Строително-ремонтна дейност. Покупка, проектиране, строеж или обзавеждане на недвижими имоти, дизайн и интериор, търговия с недвижими имоти. Транспортни услуги, превоз на пътници, стоки и товари в страната, страните от Европейския съюз и чужбина, комисионни, спедиционни и превозни сделки. Вътрешно и външнотърговска дейност, Покупка на стоки или други неща с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, лизинг, както и всяка друга дейност незабранена от закона.
+ Помощ за постигане на телесен или енергиен баланс с помощта на метода на д-р. Баха, с биофидбек или биорезонанс, с избора на цветове, аромати, лек избор, аромати, скъпоценни камъни, музика, чрез използване на магнитно поле, чрез нежни докосвания на тялото или целенасочено разположение на ръцете върху определени части на тялото, с помощта на Кранио Сакрал Балансинг, като се вземат предвид биоенергетичните, геобиологичните, електробиологичните, строително-биологичните и геомантичните точки на лицето, като се разгледа действието на енергийната биометрия и леката физика, с помощта на Фън Шуй, Дзен, Васту или други подходящи аспекти на жизненото пространство, различни епохи и култури, с различни епохи и култури нумерология, търсене на вода, както и радиестетични тестове с помощта на пръчки, чрез наблюдение на пространствените енергийни явления със и без подкрепа на устройства, като се вземат предвид съзвездията на планетите и лунната енергия. Вътрешно и външнотърговска дейност, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма