Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дени-Тел 2019 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205910099
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205910099 от 2021-06-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 21, 2019 15:05
Наименование
Дени-Тел 2019
Транслитерация
Denitel-2019 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. Враня, ., бл. 50, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Код на икономическа дейност
4742 - Търговия на дребно с телефонни апарати и други устройства за далекосъобщения
Предмет на дейност
Продажба на мобилни телефони и аксесоари за тях, онлайн търговия с мобилни телефони и аксесоари, търговия на едро и дребно с мобилни телефони и аксесоари, непромишлени и селскостопански стоки, ... Продажба на мобилни телефони и аксесоари за тях, онлайн търговия с мобилни телефони и аксесоари, търговия на едро и дребно с мобилни телефони и аксесоари, непромишлени и селскостопански стоки, обществено хранене, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна, проучвателна дейност, консултантски, маркетингови и комисионерски услуги, предприемаческа дейност, транспортна и таксиметрова дейност, комунално-битови и други видове услуги, посредничество и представителство, спедиторска дейност, външнотърговска дейност, импорт, експорт, покупка на машини и съоръжения с цел преработка, покупка на индустриални машини, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; отдаване под наем на недвижими имоти; вътрешен и международен туризъм; хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всички други дейности, разрешени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАСИЛ МИЛЕТИЕВ СЛАВЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАСИЛ МИЛЕТИЕВ СЛАВЧЕВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дени-Тел 2019 ЕООД на латиница "Denitel-2019 LTD" с ЕИК/ПИК 205910099 е основана на 21 Ноември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Адвайс Тийм Тръст", но на 7 Юни 2021 година то бива сменено на сегашното "Дени-Тел 2019". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-11-21
Регистрация на фирмата

2020-06-17
Промяна наименование
Името се сменя от Адвайс Тийм Тръст на АЙ ЕМ ЕС АУТО
Промяна предмет на дейност
- Консултация в областта на маркетинга и търговията,вътрешна и външна търговия със стоки и услуги,вътрешен и международен транспорт, търговия с недвижими имоти, търговско посредничество, търговско представителство на наши и чужди физически и юридически лица,както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Внос-износ и търговия в страната и в чужбина с нови автомобили и автомобили втора употреба, покупко-продажба на авточасти за всякакъв вид и марка автомобили, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Разкриване на търговски обекти, превозни сделки в страната и чужбина-след издаване на лиценз, вътрешна и външна търговска дейност, валутни сделки. Извършване на инвеститорски, строително-монтажни и ремонтни дейности, търговия с Недвижими имоти, фризьорски, маникюр, педикюр, козметични, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, Информационни, шивашки, кожарски и кожухарски дейности и услуги, производство на всички видове готови облекла и търговия с тях и всякакъв друг вид услуги. Вътрешно и външнотърговска дейност в пълен обем. Автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност, всички видове услуги за населението, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки, селскостопанска продукция, търговско представителство, агентство и посредничество. Както и всяка друга дейност, разрешена и незабрннена от закона, а за тези с разрешителен режим- след съответното разрешение.

2020-06-25
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, бл. 13, вх. Е, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул.Нилс Бор, бл. 7, вх. Б, ет. 1

2021-06-07
Промяна наименование
Името се сменя от АЙ ЕМ ЕС АУТО на Дени-Тел 2019
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул.Нилс Бор, бл. 7, вх. Б, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. Враня, ., бл. 50, вх. А, ет. 2
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Внос-износ и търговия в страната и в чужбина с нови автомобили и автомобили втора употреба, покупко-продажба на авточасти за всякакъв вид и марка автомобили, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. Разкриване на търговски обекти, превозни сделки в страната и чужбина-след издаване на лиценз, вътрешна и външна търговска дейност, валутни сделки. Извършване на инвеститорски, строително-монтажни и ремонтни дейности, търговия с Недвижими имоти, фризьорски, маникюр, педикюр, козметични, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, Информационни, шивашки, кожарски и кожухарски дейности и услуги, производство на всички видове готови облекла и търговия с тях и всякакъв друг вид услуги. Вътрешно и външнотърговска дейност в пълен обем. Автомонтьорство и автосервиз, пътна помощ, туристическа и туроператорска дейност, всички видове услуги за населението, производство и търговия с хранителни и промишлени стоки, селскостопанска продукция, търговско представителство, агентство и посредничество. Както и всяка друга дейност, разрешена и незабрннена от закона, а за тези с разрешителен режим- след съответното разрешение.
+ Продажба на мобилни телефони и аксесоари за тях, онлайн търговия с мобилни телефони и аксесоари, търговия на едро и дребно с мобилни телефони и аксесоари, непромишлени и селскостопански стоки, обществено хранене, хотелиерство, ресторантьорство, рекламна, проучвателна дейност, консултантски, маркетингови и комисионерски услуги, предприемаческа дейност, транспортна и таксиметрова дейност, комунално-битови и други видове услуги, посредничество и представителство, спедиторска дейност, външнотърговска дейност, импорт, експорт, покупка на машини и съоръжения с цел преработка, покупка на индустриални машини, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; пътнически, товарни и транспортни услуги в страната и чужбина; комисионни, спедиционни сделки; отдаване под наем на недвижими имоти; вътрешен и международен туризъм; хотелиерство, ресторантьорство, рекламна дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всички други дейности, разрешени от закона.

2021-06-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205910099 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-07-09
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма