Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРИСИЯ АРТ КЪМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205921658
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205921658 от 2022-03-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 2, 2019 09:24
Наименование
КРИСИЯ АРТ КЪМПАНИ
Транслитерация
KRISIA ART COMPANY LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ЙОАН ЕКЗАРХ, 7, ет. 1 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Организиране и провеждане на концерти, ревюта, фестивали, детски партита и други събития. Продупиране и мениджмънт в областта на музиката, балета и атракционния театър. Импресарски и друга усл... Организиране и провеждане на концерти, ревюта, фестивали, детски партита и други събития. Продупиране и мениджмънт в областта на музиката, балета и атракционния театър. Импресарски и друга услуги. Дейност в областта на авторските права и интелектуалната собственост. Експлоатация на питейни заведения за хранене и развлечения, барове, клубове. Консултантска, финансово-счетоводна и административна дейност, строителство, строително-монтажни услуги и дейности, строителство в страната и чужбина, ниско и високо строителство, монтаж и поставяне на гипсокартон, изпращане на работници в чужбина, транспортна дейност с лек и товарен превоз в страната и в чужбина, концесии и наеми на плажове, търговия с транспортни средства, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тифани Маринова Тодорова (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛЕНА ДИНКОВА ИВАНОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНГЕЛИНА ВЕНЦИСЛАВОВА ПОПОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Тифани Маринова Тодорова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРИСИЯ АРТ КЪМПАНИ ЕООД на латиница "KRISIA ART COMPANY LTD" с ЕИК/ПИК 205921658 е основана на 2 Декември 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2019-12-02
Регистрация на фирмата

2020-10-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Организиране и провеждане на концерти, ревюта, фестивали, детски партита и други събития. Продупиране и мениджмънт в областта на музиката, балета и атракционния театър. Импресарски и друга услуги. Дейност в областта на авторските права и интелектуалната собственост.Експлоатация на питейни заведения за хранене и развлечения, барове, клубове. Консултантска, финансово-счетоводна и административна дейност, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Организиране и провеждане на концерти, ревюта, фестивали, детски партита и други събития. Продупиране и мениджмънт в областта на музиката, балета и атракционния театър. Импресарски и друга услуги. Дейност в областта на авторските права и интелектуалната собственост. Експлоатация на питейни заведения за хранене и развлечения, барове, клубове. Консултантска, финансово-счетоводна и административна дейност, строителство, строително-монтажни услуги и дейности, строителство в страната и чужбина, ниско и високо строителство, монтаж и поставяне на гипсокартон, изпращане на работници в чужбина, транспортна дейност с лек и товарен превоз в страната и в чужбина, концесии и наеми на плажове, търговия с транспортни средства, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2022-03-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205921658 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма