Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КРИСИЯ АРТ КЪМПАНИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205921658
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205921658 от 2022-03-18 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 2, 2019 09:24
Наименование
КРИСИЯ АРТ КЪМПАНИ
Транслитерация
KRISIA ART COMPANY LTD
Оборот
42,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ЙОАН ЕКЗАРХ, 7, ет. 1 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Организиране и провеждане на концерти, ревюта, фестивали, детски партита и други събития. Продупиране и мениджмънт в областта на музиката, балета и атракционния театър. Импресарски и друга усл... Организиране и провеждане на концерти, ревюта, фестивали, детски партита и други събития. Продупиране и мениджмънт в областта на музиката, балета и атракционния театър. Импресарски и друга услуги. Дейност в областта на авторските права и интелектуалната собственост. Експлоатация на питейни заведения за хранене и развлечения, барове, клубове. Консултантска, финансово-счетоводна и административна дейност, строителство, строително-монтажни услуги и дейности, строителство в страната и чужбина, ниско и високо строителство, монтаж и поставяне на гипсокартон, изпращане на работници в чужбина, транспортна дейност с лек и товарен превоз в страната и в чужбина, концесии и наеми на плажове, търговия с транспортни средства, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тифани Маринова Тодорова (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛЕНА ДИНКОВА ИВАНОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: АНГЕЛИНА ВЕНЦИСЛАВОВА ПОПОВА 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Тифани Маринова Тодорова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 42,000 180% - -
2020 15,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КРИСИЯ АРТ КЪМПАНИ ЕООД на латиница "KRISIA ART COMPANY LTD" с ЕИК/ПИК 205921658 е основана на 2 Декември 2019 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 42,000 лв.

Хронология

2019-12-02
Регистрация на фирмата

2020-10-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Организиране и провеждане на концерти, ревюта, фестивали, детски партита и други събития. Продупиране и мениджмънт в областта на музиката, балета и атракционния театър. Импресарски и друга услуги. Дейност в областта на авторските права и интелектуалната собственост.Експлоатация на питейни заведения за хранене и развлечения, барове, клубове. Консултантска, финансово-счетоводна и административна дейност, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Организиране и провеждане на концерти, ревюта, фестивали, детски партита и други събития. Продупиране и мениджмънт в областта на музиката, балета и атракционния театър. Импресарски и друга услуги. Дейност в областта на авторските права и интелектуалната собственост. Експлоатация на питейни заведения за хранене и развлечения, барове, клубове. Консултантска, финансово-счетоводна и административна дейност, строителство, строително-монтажни услуги и дейности, строителство в страната и чужбина, ниско и високо строителство, монтаж и поставяне на гипсокартон, изпращане на работници в чужбина, транспортна дейност с лек и товарен превоз в страната и в чужбина, концесии и наеми на плажове, търговия с транспортни средства, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2022-03-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205921658 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма