Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Синапс Консултинг ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205924750
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205924750 от 2020-03-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 3, 2019 11:51
Наименование
Синапс Консултинг
Транслитерация
“Synapps Consulting” Ltd.
Оборот
128,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, ул. „Никола Габровкси“, 18, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
всякаква дейност, свързана с разработване, поддръжка, разпространение или търговия с продуктина информационните технологии, в това число, но не само, програмни продукти, компютърни игрии... всякаква дейност, свързана с разработване, поддръжка, разпространение или търговия с продуктина информационните технологии, в това число, но не само, програмни продукти, компютърни игрии приложения, мобилни игри и приложения, уеб сайтове, уеб дизайн, уеб маркетинг, консултантскиуслуги при разработването на софтуер, всякаква дейност свързана с предоставянето на интернетуслуги, маркетинг и рекламни услуги и дейност, онлайн търговия на едро и дребно, търговия ипосредничество при сделки с всякакви финансови инструменти и активи, вкл. в електронен вид, електронно възпроизведени произведения на изкуството и др.под., посредничество иконсултантски услуги, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица, продажба настоки от собствено производство, както и извършване на всички останали търговски дейности иуслуги, в страната и чужбина, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Антони Лило Спитал (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Олга Урсу - Бенбугера 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Антони Лило Спитал 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Спитал Антони Лило (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 128,000 75.34% - -
2020 73,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Синапс Консултинг ООД на латиница "“Synapps Consulting” Ltd." с ЕИК/ПИК 205924750 е основана на 3 Декември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 128,000 лв.

Хронология

2019-12-03
Регистрация на фирмата

2020-03-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205924750 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-10-06
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност на едро и дребно в страната и чужбина, създаване на уеб сайтове, уеб дизайн, уеб маркетинг, поддръжка на сайтове, създаване на софтуер, посреднически услуги, консултантски услуги, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, вътрешната и международна търговия, онлайн търговия на едро и дребно, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
+ всякаква дейност, свързана с разработване, поддръжка, разпространение или търговия с продуктина информационните технологии, в това число, но не само, програмни продукти, компютърни игрии приложения, мобилни игри и приложения, уеб сайтове, уеб дизайн, уеб маркетинг, консултантскиуслуги при разработването на софтуер, всякаква дейност свързана с предоставянето на интернетуслуги, маркетинг и рекламни услуги и дейност, онлайн търговия на едро и дребно, търговия ипосредничество при сделки с всякакви финансови инструменти и активи, вкл. в електронен вид,електронно възпроизведени произведения на изкуството и др.под., посредничество иконсултантски услуги, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица, продажба настоки от собствено производство, както и извършване на всички останали търговски дейности иуслуги, в страната и чужбина, които не са забранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма