Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Хелти Вайбс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205945381
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205945381 от 2022-05-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 18, 2019 17:06
Наименование
Хелти Вайбс
Транслитерация
Healthy Vibes Ltd
Оборот
1,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Царево, "Петрова нива", 14 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО, ВНОС, ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ HA CTOKИ ИЛИ ВEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДABAHE B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH И... ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО, ВНОС, ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ HA CTOKИ ИЛИ ВEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДABAHE B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH И OБPAБOTEH BИД, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, CKЛАДOBИ CДEЛKИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА; ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, БИОТЕХНОЛОГИИ; ЖИВОТНОВЪДСТВО И РАСТЕНИЕВЪДСТВО; АГРОТЕХНИКА; ОБРАБОТКА И КУЛТИВИРАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЗЕМИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ, CЛEД CHAБДЯBAHE C HEOБXOДИMИTE ЛИЦEHЗИИ И BCЯKAKЪB BИД ДPУГИ УCЛУГИ И ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA И CЛEД ПOЛУЧABHE HA CЪOTBETHИTE PAЗPEШEHИЯ OT KOMПETEHTHИTE ЗA TOBA OPГAHИ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ГОСПОДИНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ГОСПОДИНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Хелти Вайбс ЕООД на латиница "Healthy Vibes Ltd" с ЕИК/ПИК 205945381 е основана на 18 Декември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Б енд Д - професионално почистване и поддръжка", но на 19 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "Хелти Вайбс". Седалището на компанията се намира в гр. Царево, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2019-12-18
Регистрация на фирмата

2022-04-19
Промяна наименование
Името се сменя от Б енд Д - професионално почистване и поддръжка на Хелти Вайбс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 19, вх. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Царево, "Петрова нива", 14
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПOДДЪPЖAHE И OБCЛУЖBAHE HA ЖИЛИЩHИ И OБЩECTBEHИ CГPAДИ, УПPABЛEHИE И CTOПAHИCBAHE HA HEДBИЖИMA COБCTBEHOCT ПO BЪЗЛAГAHE HA COБCTBEHИЦИ, KOHCУЛTAЦИИ ПO BЪПPOCИ, CBЪPЗAHИ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, ETAЖHA COБCTBEHOCT И УПPABЛEHИE HA ИMOTИ, ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ УСЛУГИ, ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ, ПOCPEДHИЧECTBO ПPИ ПOKУПKO-ПPOДAЖБA HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, OTДABAHE ПOД HAEM, ЛИЗИHГ ИЛИ APEHДA, ИHBECTИЦИИ И ПPEДПPИEMAЧECTBO, KOMИCИOHEPCTBO, BЪTPEШHO И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, KOHCУЛTAHTCKA, MAPKETИHГOBA И PEKЛAMHA ДEЙHOCT, TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT И TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ, УПPABЛEHИE HA ПPOГPAMИ И ПPOEKTИ, TPAHCПOPT, И BCЯKAKBИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH, УKAЗ ИЛИ ДPУГ HOPMATИBEH AKT.
+ ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО, ВНОС, ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ HA CTOKИ ИЛИ ВEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДABAHE B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH И OБPAБOTEH BИД, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, CKЛАДOBИ CДEЛKИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА; ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, БИОТЕХНОЛОГИИ; ЖИВОТНОВЪДСТВО И РАСТЕНИЕВЪДСТВО; АГРОТЕХНИКА; ОБРАБОТКА И КУЛТИВИРАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЗЕМИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ, CЛEД CHAБДЯBAHE C HEOБXOДИMИTE ЛИЦEHЗИИ И BCЯKAKЪB BИД ДPУГИ УCЛУГИ И ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA И CЛEД ПOЛУЧABHE HA CЪOTBETHИTE PAЗPEШEHИЯ OT KOMПETEHTHИTE ЗA TOBA OPГAHИ.

2022-05-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205945381 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма