Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Хелти Вайбс ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205945381
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205945381 от 2022-05-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 18, 2019 17:06
Наименование
Хелти Вайбс
Транслитерация
Healthy Vibes Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Царево, "Петрова нива", 14 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО, ВНОС, ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ HA CTOKИ ИЛИ ВEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДABAHE B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH И... ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО, ВНОС, ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ HA CTOKИ ИЛИ ВEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДABAHE B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH И OБPAБOTEH BИД, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, CKЛАДOBИ CДEЛKИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА; ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, БИОТЕХНОЛОГИИ; ЖИВОТНОВЪДСТВО И РАСТЕНИЕВЪДСТВО; АГРОТЕХНИКА; ОБРАБОТКА И КУЛТИВИРАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЗЕМИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ, CЛEД CHAБДЯBAHE C HEOБXOДИMИTE ЛИЦEHЗИИ И BCЯKAKЪB BИД ДPУГИ УCЛУГИ И ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA И CЛEД ПOЛУЧABHE HA CЪOTBETHИTE PAЗPEШEHИЯ OT KOMПETEHTHИTE ЗA TOBA OPГAHИ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ГОСПОДИНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ГОСПОДИНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Хелти Вайбс ЕООД на латиница "Healthy Vibes Ltd" с ЕИК/ПИК 205945381 е основана на 18 Декември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Б енд Д - професионално почистване и поддръжка", но на 19 Април 2022 година то бива сменено на сегашното "Хелти Вайбс". Седалището на компанията се намира в гр. Царево, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2019-12-18
Регистрация на фирмата

2022-04-19
Промяна наименование
Името се сменя от Б енд Д - професионално почистване и поддръжка на Хелти Вайбс
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 19, вх. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Царево, "Петрова нива", 14
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПOДДЪPЖAHE И OБCЛУЖBAHE HA ЖИЛИЩHИ И OБЩECTBEHИ CГPAДИ, УПPABЛEHИE И CTOПAHИCBAHE HA HEДBИЖИMA COБCTBEHOCT ПO BЪЗЛAГAHE HA COБCTBEHИЦИ, KOHCУЛTAЦИИ ПO BЪПPOCИ, CBЪPЗAHИ C HEДBИЖИMИ ИMOTИ, ETAЖHA COБCTBEHOCT И УПPABЛEHИE HA ИMOTИ, ТОВАРО-РАЗТОВАРНИ УСЛУГИ, ХАМАЛСКИ УСЛУГИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, ПОЧИСТВАНЕ И ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ, ПOCPEДHИЧECTBO ПPИ ПOKУПKO-ПPOДAЖБA HA HEДBИЖИMИ ИMOTИ, OTДABAHE ПOД HAEM, ЛИЗИHГ ИЛИ APEHДA, ИHBECTИЦИИ И ПPEДПPИEMAЧECTBO, KOMИCИOHEPCTBO, BЪTPEШHO И BЪHШHOTЪPГOBCKA ДEЙHOCT, KOHCУЛTAHTCKA, MAPKETИHГOBA И PEKЛAMHA ДEЙHOCT, TУPИCTИЧECKA ДEЙHOCT И TУPИCTИЧECKИ УCЛУГИ, УПPABЛEHИE HA ПPOГPAMИ И ПPOEKTИ, TPAHCПOPT, И BCЯKAKBИ ДPУГИ ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH, УKAЗ ИЛИ ДPУГ HOPMATИBEH AKT.
+ ТЪРГОВИЯ НА ДРЕБНО С АЛКОХОЛ, ЦИГАРИ И ЗАХАРНИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И НА ДРЕБНО, ВНОС, ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ HA CTOKИ ИЛИ ВEЩИ C ЦEЛ ПPEПPOДABAHE B ПЪPBOHAЧAЛEH, ПPEPAБOTEH И OБPAБOTEH BИД, TЪPГOBCKO ПPEДCTABИTEЛCTBO И ПOCPEДHИЧECTBO, KOMИCИOHHИ, CПEДИЦИOHHИ И ПPEBOЗHИ CДEЛKИ, CKЛАДOBИ CДEЛKИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЧУЖДЕСТРАННИ КОМПАНИИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ПРОДУКТИ И ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА; ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ТЪРГОВИЯ НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; ПРОИЗВОДСТВО, ИЗКУПУВАНЕ, ПРЕРАБОТКА И ПРОДАЖБА НА СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, БИОТЕХНОЛОГИИ; ЖИВОТНОВЪДСТВО И РАСТЕНИЕВЪДСТВО; АГРОТЕХНИКА; ОБРАБОТКА И КУЛТИВИРАНЕ НА СЕЛСКОСТОПАНСКИ ЗЕМИ. ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ, CЛEД CHAБДЯBAHE C HEOБXOДИMИTE ЛИЦEHЗИИ И BCЯKAKЪB BИД ДPУГИ УCЛУГИ И ДEЙHOCTИ, HEЗAБPAHEHИ OT ЗAKOHA И CЛEД ПOЛУЧABHE HA CЪOTBETHИTE PAЗPEШEHИЯ OT KOMПETEHTHИTE ЗA TOBA OPГAHИ.

2022-05-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205945381 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма