Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НЕДВИЖИМИ ИМОТИ МИТЕВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205950866
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 27, 2019 09:47
Наименование
НЕДВИЖИМИ ИМОТИ МИТЕВ
Транслитерация
„MITEV REAL ESTATE” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. Марица, 6, ет. 9 Виж на картата
Има 14 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Посредническа дейност при сделки с недвижими имоти; покупка на недвижими имоти с цел продажба или управление; консултантска дейност в областта на недвижимите имоти; търговска дейност в областта на стр... Посредническа дейност при сделки с недвижими имоти; покупка на недвижими имоти с цел продажба или управление; консултантска дейност в областта на недвижимите имоти; търговска дейност в областта на строителството, ремонта, реконструкцията и обзавеждането на недвижими имоти; търговия с всякакви стоки и услуги; търговско представителство и посредничество, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОЯН ЙОРДАНОВ МИТЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
БОЯН ЙОРДАНОВ МИТЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НЕДВИЖИМИ ИМОТИ МИТЕВ ЕООД на латиница "„MITEV REAL ESTATE” Ltd." с ЕИК/ПИК 205950866 е основана на 27 Декември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Б-ТРЕЙДС", но на 8 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "НЕДВИЖИМИ ИМОТИ МИТЕВ". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2019-12-27
Регистрация на фирмата

2022-11-08
Промяна наименование
Името се сменя от Б-ТРЕЙДС на НЕДВИЖИМИ ИМОТИ МИТЕВ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. Марица, 6, ет. 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, бул. Марица, 6, ет. 9
Промяна предмет на дейност
- Онлайн търговия, разработка на софтуер, консултантски услуги, както и осъществяване на всяка друга незабранена от закона дейност, а когато има разрешителен режим - след издаване на съответно разрешение.
+ Посредническа дейност при сделки с недвижими имоти; покупка на недвижими имоти с цел продажба или управление; консултантска дейност в областта на недвижимите имоти; търговска дейност в областта на строителството, ремонта, реконструкцията и обзавеждането на недвижими имоти; търговия с всякакви стоки и услуги; търговско представителство и посредничество, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма