Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕС ЕЙ ФИН КОНСУЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205953923
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205953923 от 2021-09-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 31, 2019 12:18
Наименование
ЕС ЕЙ ФИН КОНСУЛТИНГ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ПОЗИТАНО, 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос, преработка и търговия на въглища и минерали, в страната и чужбина. Производство на брикети и търговия с тях в страната и чужбина.Дърводобив и търговия с дървен материал. Производство, хот... Внос, преработка и търговия на въглища и минерали, в страната и чужбина. Производство на брикети и търговия с тях в страната и чужбина.Дърводобив и търговия с дървен материал. Производство, хотелиерство, ресторантьорство, туристически, рекламни и информационни услуги, търговия, внос, износ, реекспорт на стоки и всички други дейности, незабранени от закона.Консултанска дейност в сферата на търговията и управлението. Разработка и практическо изпълнение на съвместни и с чуждестранни инвеститори проекти.Представителство, посредничество, търговски, дистрибуторски и др. услуги на производствени, непроизводствени и др. предприятия.Предоставяне на агентски услуги, след съответната оторизация, на компании или частни лица .Предоставяне на услуги по обмитяване и митническо освобождаване на стоки.Предоставяне на брокерски услуги в т.ч. наемане на лицензирани данъчни, акцизни или консигнационни складове.Съхранение и складиране на стоки, организация по транспортиране и експедиране на стоки. Спомагателна дейност при извършване на сухопътен и воден транспорт.Внедряване на научни и технологични разработки и изобретения.Създаване и внедряване на оборудване и технологии, които повишават производствената ефективност, съхраняват природата и човешките ресурси и намаляват замърсяването на околната среда. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: РУСЛАН МАРТИЕНКО (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
РУСЛАН МАРТИЕНКО (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕС ЕЙ ФИН КОНСУЛТИНГ ЕООД с ЕИК/ПИК 205953923 е основана на 31 Декември 2019 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2019-12-31
Регистрация на фирмата

2021-09-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205953923 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-10-07
Промяна предмет на дейност
- консултации, посредничество, търговия, търговско представителство и посредничество, счетоводни, комисионни сделки, информационни, програмни услуги, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.
+ Внос, преработка и търговия на въглища и минерали, в страната и чужбина. Производство на брикети и търговия с тях в страната и чужбина.Дърводобив и търговия с дървен материал. Производство, хотелиерство, ресторантьорство, туристически, рекламни и информационни услуги,търговия, внос, износ, реекспорт на стоки и всички други дейности, незабранени от закона.Консултанска дейност в сферата на търговията и управлението. Разработка и практическо изпълнение на съвместни и с чуждестранни инвеститори проекти.Представителство, посредничество, търговски, дистрибуторски и др. услуги на производствени, непроизводствени и др. предприятия.Предоставяне на агентски услуги, след съответната оторизация, на компании или частни лица .Предоставяне на услуги по обмитяване и митническо освобождаване на стоки.Предоставяне на брокерски услуги в т.ч. наемане на лицензирани данъчни, акцизни или консигнационни складове.Съхранение и складиране на стоки, организация по транспортиране и експедиране на стоки. Спомагателна дейност при извършване на сухопътен и воден транспорт.Внедряване на научни и технологични разработки и изобретения.Създаване и внедряване на оборудване и технологии, които повишават производствената ефективност, съхраняват природата и човешките ресурси и намаляват замърсяването на околната среда.

2023-08-28
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма