Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Сърриал Уеб ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205963899
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205963899 от 2022-06-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 9, 2020 10:25
Наименование
Сърриал Уеб
Транслитерация
Surreal Web Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Врабча“, 17, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка, търговия и отдаване под наем на софтуерни продукти и лицензи за софтуер, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности, свързани... Разработка, търговия и отдаване под наем на софтуерни продукти и лицензи за софтуер, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности, свързани с информатика и технологиите като цяло. Покупко-продажба и търговия на стоки и суровини, внос и износ, управление, транспорт и логистика, закупуване на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия чрез онлайн канали за продажба. Търговско представителство, консултантски услуги, посредничество и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества; проучвания и пазарно изследване; маркетинг и реклама, подбор и обучение на персонал, покупка, продажба и отдаване под наем и управление на недвижимо и движимо имущество като автомобили, машини и др., предоставяне на всякакъв тип услуги, както и всички дейности, необходими или приложими за постигането на дружествените цели, с изключение на дейности, изрично забранените от българските закони. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Ренато Балдо (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Ренато Балдо (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Сърриал Уеб ЕООД на латиница "Surreal Web Ltd." с ЕИК/ПИК 205963899 е основана на 9 Януари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТООКСО ТРЕЙД", но на 21 Февруари 2022 година то бива сменено на сегашното "Сърриал Уеб". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2020-01-09
Регистрация на фирмата

2021-03-16
Промяна наименование
Името се сменя от ТООКСО ТРЕЙД на А.Ф. Кона Експорт
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, КАЗАНЛЪК, 1А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, КАЗАНЛЪК, 1А
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Осъществяване на вътрешна и външна търговия на едро и дребно. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, спедиционни, складови и превозни сделки , козметични, хотелиерски и туристически услуги, търговия с акцизни стоки включително алкохол и цигари, ресторантьорство, кафе-аперитив, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, експорт, импорт и реекспорт на стоки, покупки, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или по-нататъшна експлоатация. Услуги и производства -всякакви. Извършване на всякаква друга основана, помощна незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон, след придобиване на лиценз или разрешително,ако дейността го изисква.
+ Покупко-продажба на автомобили, мотоциклети, камиони и други моторно-превозни средства, отдаване под наем, внос и износ на стоки, всякакъв вид консултантски услуги, покупко-продажба на стоки, движими и недвижими вещи с цел препродажба, продажба на стоки собствено производство, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като за дейностите, за извършването на които се предвижда предварително издаване на разрешение или лиценз, те ще се извършват след надлежно разрешение.

2022-02-21
Промяна наименование
Името се сменя от А.Ф. Кона Експорт на Сърриал Уеб
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, КАЗАНЛЪК, 1А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. „Брегалница“, 6, бл. -, вх. -, ет. 1
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на автомобили, мотоциклети, камиони и други моторно-превозни средства, отдаване под наем, внос и износ на стоки, всякакъв вид консултантски услуги, покупко-продажба на стоки, движими и недвижими вещи с цел препродажба, продажба на стоки собствено производство, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни лица, комисионни, спедиционни и превозни сделки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като за дейностите, за извършването на които се предвижда предварително издаване на разрешение или лиценз, те ще се извършват след надлежно разрешение.
+ Разработка, търговия и отдаване под наем на софтуерни продукти и лицензи за софтуер, услуги по подслоняване на интернет страници и интернет решения, инженерингова дейност, дейности, свързани с информатика и технологиите като цяло. Покупко-продажба и търговия на стоки и суровини, внос и износ, управление, транспорт и логистика, закупуване на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Търговия чрез онлайн канали за продажба. Търговско представителство, консултантски услуги, посредничество и агентство на лица или на местни или чуждестранни дружества; проучвания и пазарно изследване; маркетинг и реклама, подбор и обучение на персонал, покупка, продажба и отдаване под наем и управление на недвижимо и движимо имущество като автомобили, машини и др., предоставяне на всякакъв тип услуги, както и всички дейности, необходими или приложими за постигането на дружествените цели, с изключение на дейности, изрично забранените от българските закони.

2022-05-17
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. „Брегалница“, 6, бл. -, вх. -, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Врабча“, 17, ет. 1

2022-06-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205963899 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма