Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205968825
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205968825 от 2020-05-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 13, 2020 13:40
Наименование
ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ
Транслитерация
ECONT FINANCIAL SERVICES
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Славянски, 16 Виж на картата
Предмет на дейност
Издаване, разпространение и обратно изкупуване (възстановяване на парични средства) на електронни пари по чл.35 от ЗПУПС, както и изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на сред... Издаване, разпространение и обратно изкупуване (възстановяване на парични средства) на електронни пари по чл.35 от ЗПУПС, както и изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги, а именно: изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи по чл.4, т.3 „в“ от ЗПУПС.Дружеството има право да извършва и всяка друга търговска дейност, доколкото за същата не се изисква лиценз и няма ограничения, произтичащи от издадения лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Любомир Игнатов Пунчев (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Йорданов Събев (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
8,000,000 лева (8,000,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ЕООД на латиница "ECONT FINANCIAL SERVICES" с ЕИК/ПИК 205968825 е основана на 13 Януари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Финансова къща Никол", но на 20 Юли 2020 година то бива сменено на сегашното "ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 8,000,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - September 23, 2021 15:18

Хронология

2020-01-13
Регистрация на фирмата

2020-05-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205968825 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-07-20
Промяна наименование
Името се сменя от Финансова къща Никол на ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ

2020-07-28
Промяна предмет на дейност
- Услуги, свързани с внасянето на пари в наличност по платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка; услуги, свързани с теглене на пари в наличност от платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка; изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги: а) изпълнение на директни дебити, включително еднократни директни дебити, б) изпълнение на платежни операции чрез платежни карти или други подобни инструменти, в) изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи; изпълнение на платежни операции, когато средствата са част от отпуснат на ползвателя на платежни услуги кредит: а) изпълнение на директни дебити, включително еднократни директни дебити, б) изпълнение на платежни операции чрез платежни карти или други подобни инструменти, в) изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи; издаване на платежни инструменти и/или приемане на плащания с платежни инструменти. Дейност за която се изисква лиценз ще се осъществява след снабдяване с такъв.
+ Всяка позволена от закона дейност. Дейност за която се изисква лиценз ще се осъществява след снабдяване с такъв.

2021-04-15

2021-07-13
Промяна предмет на дейност
- Всяка позволена от закона дейност. Дейност за която се изисква лиценз ще се осъществява след снабдяване с такъв.
+ Издаване, разпространение и обратно изкупуване (възстановяване на парични средства) на електронни пари по чл.35 от ЗПУПС, както и изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги, а именно: изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи по чл.4, т.3 „в“ от ЗПУПС.Дружеството има право да извършва и всяка друга търговска дейност, доколкото за същата не се изисква лиценз и няма ограничения, произтичащи от издадения лиценз.

2021-11-05

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма