Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205968825
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205968825 от 2020-05-11 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 13, 2020 13:40
Наименование
ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ
Транслитерация
ECONT FINANCIAL SERVICES
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Славянски, 16 Виж на картата
Предмет на дейност
Издаване, разпространение и обратно изкупуване (възстановяване на парични средства) на електронни пари по чл. 35 от ЗПУПС, както и изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на сре... Издаване, разпространение и обратно изкупуване (възстановяване на парични средства) на електронни пари по чл. 35 от ЗПУПС, както и изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги, а именно изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи по чл. 4, т. 3 „в“ от ЗПУПС, както и предоставяне като допълнителна дейност на платежни услуги по чл. 4, т. 1 и 2 от ЗПУПС, а именно услуги, свързани с внасянето на пари в наличност по платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка и услуги, свързани с тегленето на пари в наличност по платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка. Дружеството има право да извършва и всяка друга търговска дейност, доколкото за същата не се изисква лиценз и няма ограничения, произтичащи от издадения лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Любомир Игнатов Пунчев (свързан с 6 фирми)
Съдружник: Лора Николаева Събева 500,000.00 лв - 4.55% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: Алина Николаева Събева 500,000.00 лв - 4.55% дял (свързан с 6 фирми)
Съдружник: Николай Йорданов Събев 10,000,000.00 лв - 90.91% дял (свързан с 13 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Николай Йорданов Събев (свързан с 13 фирми)
Капитал размер
11,000,000 лева (11,000,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ ООД на латиница "ECONT FINANCIAL SERVICES" с ЕИК/ПИК 205968825 е основана на 13 Януари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Финансова къща Никол", но на 20 Юли 2020 година то бива сменено на сегашното "ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 11,000,000 лева.

Хронология

2020-01-13
Регистрация на фирмата

2020-05-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205968825 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-07-20
Промяна наименование
Името се сменя от Финансова къща Никол на ЕКОНТ ФИНАНСОВИ УСЛУГИ

2020-07-28
Промяна предмет на дейност
- Услуги, свързани с внасянето на пари в наличност по платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка; услуги, свързани с теглене на пари в наличност от платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка; изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги: а) изпълнение на директни дебити, включително еднократни директни дебити, б) изпълнение на платежни операции чрез платежни карти или други подобни инструменти, в) изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи; изпълнение на платежни операции, когато средствата са част от отпуснат на ползвателя на платежни услуги кредит: а) изпълнение на директни дебити, включително еднократни директни дебити, б) изпълнение на платежни операции чрез платежни карти или други подобни инструменти, в) изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи; издаване на платежни инструменти и/или приемане на плащания с платежни инструменти. Дейност за която се изисква лиценз ще се осъществява след снабдяване с такъв.
+ Всяка позволена от закона дейност. Дейност за която се изисква лиценз ще се осъществява след снабдяване с такъв.

2021-04-15

2021-07-13
Промяна предмет на дейност
- Всяка позволена от закона дейност. Дейност за която се изисква лиценз ще се осъществява след снабдяване с такъв.
+ Издаване, разпространение и обратно изкупуване (възстановяване на парични средства) на електронни пари по чл.35 от ЗПУПС, както и изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги, а именно: изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи по чл.4, т.3 „в“ от ЗПУПС.Дружеството има право да извършва и всяка друга търговска дейност, доколкото за същата не се изисква лиценз и няма ограничения, произтичащи от издадения лиценз.

2021-11-05

2022-11-07
Промяна предмет на дейност
- Издаване, разпространение и обратно изкупуване (възстановяване на парични средства) на електронни пари по чл.35 от ЗПУПС, както и изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги, а именно: изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи по чл.4, т.3 „в“ от ЗПУПС.Дружеството има право да извършва и всяка друга търговска дейност, доколкото за същата не се изисква лиценз и няма ограничения, произтичащи от издадения лиценз.
+ Издаване, разпространение и обратно изкупуване (възстановяване на парични средства) на електронни пари по чл. 35 от ЗПУПС, както и изпълнение на платежни операции, включително прехвърляне на средства по платежна сметка на ползвателя при доставчика на платежни услуги или при друг доставчик на платежни услуги, а именно изпълнение на кредитни преводи, включително нареждания за периодични преводи по чл. 4, т. 3 „в“ от ЗПУПС, както и предоставяне като допълнителна дейност на платежни услуги по чл. 4, т. 1 и 2 от ЗПУПС, а именно услуги, свързани с внасянето на пари в наличност по платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка и услуги, свързани с тегленето на пари в наличност по платежна сметка, както и свързаните с това операции по обслужване на платежна сметка. Дружеството има право да извършва и всяка друга търговска дейност, доколкото за същата не се изисква лиценз и няма ограничения, произтичащи от издадения лиценз.

2022-11-25
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма