Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Авонион ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205974162
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205974162 от 2020-02-12 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 16, 2020 10:27
Наименование
Авонион
Транслитерация
„Avonion” Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Княз Борис I, 148 Виж на картата
Има 70 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Разработка на софтуер; създаване, развитие, продажба и внедряване на програмни продукти; извършване на услуги в областта на информационните технологии, консултантска дейност, обучение и трансф... Разработка на софтуер; създаване, развитие, продажба и внедряване на програмни продукти; извършване на услуги в областта на информационните технологии, консултантска дейност, обучение и трансфер на Ноу-Хау в областта на информационните технологии; електронни услуги и интернет плащания, финансиране на дъщерни дружества; търговско преставителство и посредничество, маркетингова и рекламна дейност; производствена дейност, както и всяка друга дейност в страната и в чужбина, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Тимур Маркин (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Тимур Маркин (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Авонион ЕООД на латиница "„Avonion” Ltd" с ЕИК/ПИК 205974162 е основана на 16 Януари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БУЛИНДУСТРИ СЪРВИС", но на 27 Ноември 2020 година то бива сменено на сегашното "Авонион". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-01-16
Регистрация на фирмата

2020-02-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205974162 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-11-20
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2020-11-27
Промяна наименование
Името се сменя от БУЛИНДУСТРИ СЪРВИС на Авонион
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО, ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ; РЕМОНТНА ДЕЙНОСТ; ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПОКУПКА И ВНОС НА СТОКИ ОТ ЧУЖБИНА С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В СТРАНАТА; ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИНИ; ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ; БИТОВИ УСЛУГИ НА НАСЕЛЕНИЕТО; КАКТО И ВСЯКА ДРУГА НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Разработка на софтуер; създаване, развитие, продажба и внедряване на програмни продукти; извършване на услуги в областта на информационните технологии, консултантска дейност, обучение и трансфер на Ноу-Хау в областта на информационните технологии; електронни услуги и интернет плащания, финансиране на дъщерни дружества; търговско преставителство и посредничество, маркетингова и рекламна дейност; производствена дейност, както и всяка друга дейност в страната и в чужбина, която не е забранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма