Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОЕМИС ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205975321
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205975321 от 2020-01-23 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 16, 2020 15:58
Наименование
НОЕМИС ГРУП
Транслитерация
„NOEMIS GRUP“ Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Васил Кънчев, 26, ет. 8 Виж на картата
Има 56 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
41.20 - Строителство на жилищни и нежилищни сгради
Предмет на дейност
Основен ремонт, рехабилитация, строителство и изграждане на пътища, улици, паркове и градинки, производство и търговия с различни видове стоки, предоставяне на услуги, внос, износ, т... Основен ремонт, рехабилитация, строителство и изграждане на пътища, улици, паркове и градинки, производство и търговия с различни видове стоки, предоставяне на услуги, внос, износ, търговия, рекламна, консултантска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, рент-а-кар, производство, изкупуване, преработка и търговия с всички видове незабранени от закона стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФАТМЕ ЮЛМИ ХАСАН (свързан с 4 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Красимира Христова Попова 4,500.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Румен Радков Димитров 500.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ФАТМЕ ЮЛМИ ХАСАН (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОЕМИС ГРУП ЕООД на латиница "„NOEMIS GRUP“ Ltd" с ЕИК/ПИК 205975321 е основана на 16 Януари 2020 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "РЕСЕТ КОМПЮТРИ", но на 31 Май 2022 година то бива сменено на сегашното "НОЕМИС ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2020-01-16
Регистрация на фирмата

2020-01-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205975321 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-05-31
Промяна наименование
Името се сменя от РЕСЕТ КОМПЮТРИ на НОЕМИС ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, бул. Г.М. Димитров, бл. 38, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул. Васил Кънчев, 26, ет. 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- ПOKУПKO-ПPOДAЖБA HA КОМПЮТРИ И KOMПЮTЪPHИ ИЗДEЛИЯ, PAЗPAБOTKA И ПPOИЗBOДCTBO НА KOMПЮTPИ, KOMПЮTЪPHИ ЧACTИ И KOMПOHEHTИ, ИЗГРАЖДАНЕ НА KOMПЮTЪPHИ MPEЖИ И CИCTEMИ; ПPOИЗBOДCTBO HA COФTУEPHИ ПPOДУKTИ, CEPBИЗ И KOHCУЛTAЦИИ, BЪTPEШHA И BЪHШHA TЪPГOBИЯ C BCЯKAKBИ HEЗAБPAHEHИ CЪC ЗAKOH CTOKИ; КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; АГЕНТСТВО; ПРЕВОЗНА ДЕЙНОСТ; ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ; ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА, ИНФОРМАЦИОННА ДЕЙНОСТИ; ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; ПРОИЗВОДСТВО И РЕАЛИЗАЦИЯ НА ЖИВОТИНСКА И ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ; BCЯKAKBA ДPУГA ДEЙHOCT, HEЗAБPAHEHA CЪC ЗAKOН.
+ Основен ремонт, рехабилитация, строителство и изграждане на пътища, улици, паркове и градинки, производство и търговия с различни видове стоки, предоставяне на услуги, внос, износ, търговия, рекламна, консултантска дейност, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, вътрешнотърговска и външнотърговска дейност, хотелиерство и ресторантьорство, рент-а-кар, производство, изкупуване, преработка и търговия с всички видове незабранени от закона стоки, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма