Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Е-МОП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205994784
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 28, 2020 14:08
Наименование
Е-МОП
Транслитерация
E-MOP Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Кремиковци, Ботевградско шосе, 262 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Изготвяне и реализация на екологични проекти и дейности в областта на опазване и възстановяване на природата и околната среда; Изготвяне на оценки на въздействието върху околната среда за инвестицион... Изготвяне и реализация на екологични проекти и дейности в областта на опазване и възстановяване на природата и околната среда; Изготвяне на оценки на въздействието върху околната среда за инвестиционни предложения и неинвестиционни проекти и дейности за степента на въздействие върху защитени зони; Изготвяне на становища по екологична оценка на проекти, планове и програми; консултантски услуги в областта на екологията и опазването на околната среда; сделки с недвижими имоти; . търговско представителство, посредничество и агентство на лица и фирми в страната и чужбина; вътрешнотърговска, външнотърговска и производствена дейност; вътрешен и международен туризъм. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИНА НИКОЛАЕВА ПЕНЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИНА НИКОЛАЕВА ПЕНЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20,000 лева (20,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Е-МОП ЕООД на латиница "E-MOP Ltd" с ЕИК/ПИК 205994784 е основана на 28 Януари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ПОДАРЪК ЗА МИНА", но на 8 Октомври 2020 година то бива сменено на сегашното "Е-МОП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20,000 лева.

Хронология

2020-01-28
Регистрация на фирмата

2020-10-08
Промяна наименование
Името се сменя от ПОДАРЪК ЗА МИНА на Е-МОП
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Изготвяне и реализация на екологични проекти и дейности в областта на опазване и възстановяване на природата и околната среда;Изготвяне на оценки на въздействието върху околната среда за инвестиционни предложения и неинвестиционни проекти и дейности за степента на въздействие върху защитени зони;Изготвяне на становища по екологична оценка на проекти, планове и програми;сделки с недвижими имоти; търговско представителство, посредничество и агентство на лица и фирми в страната и чужбина;вътрешнотърговска, външнотърговска и производствена дейност;вътрешен и международен туризъм;Дружеството може да извършва и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Дейностите, посочени в предходните алинеи се осъществяват и в чужбина, доколкото това не противоречи на действащото в страната законодателство.
+ Изготвяне и реализация на екологични проекти и дейности в областта на опазване и възстановяване на природата и околната среда; Изготвяне на оценки на въздействието върху околната среда за инвестиционни предложения и неинвестиционни проекти и дейности за степента на въздействие върху защитени зони; Изготвяне на становища по екологична оценка на проекти, планове и програми; консултантски услуги в областта на екологията и опазването на околната среда; сделки с недвижими имоти; . търговско представителство, посредничество и агентство на лица и фирми в страната и чужбина; вътрешнотърговска, външнотърговска и производствена дейност; вътрешен и международен туризъм.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма