Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВЛ 7 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205999386
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 30, 2020 11:45
Наименование
ВЛ 7
Транслитерация
WL 7
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Поп Минчо Кънчев, 61, вх. Б, ет. 5 Виж на картата
Има 7 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
- Търговия и услуги
Предмет на дейност
Извършване в страната и чужбина на търговска дейност на едро и дребно; внос, износ и реекспорт; рекламна дейност; лизингова дейност; търговско представителство; посредничество и агентска дейност; по... Извършване в страната и чужбина на търговска дейност на едро и дребно; внос, износ и реекспорт; рекламна дейност; лизингова дейност; търговско представителство; посредничество и агентска дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти; управление на недвижими имоти; комисионни, спедиционни, превозни, лицензионни и складови сделки и всички други дейности и услуги, които не са изрично забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Виктор Василев Драголов (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Виктор Василев Драголов (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВЛ 7 ЕООД на латиница "WL 7" с ЕИК/ПИК 205999386 е основана на 30 Януари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДАЙМЪНТ ПАРТ", но на 30 Ноември 2022 година то бива сменено на сегашното "ВЛ 7". Седалището на компанията се намира в гр. Стара Загора, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2020-01-30
Регистрация на фирмата

2022-11-30
Промяна наименование
Името се сменя от ДАЙМЪНТ ПАРТ на ВЛ 7
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ул. Балканджи Йово, 6, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Стара Загора, Поп Минчо Кънчев, 61, вх. Б, ет. 5
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, транспортни услуги,строителни и ремонтни дейности, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Извършване в страната и чужбина на търговска дейност на едро и дребно; внос, износ и реекспорт; рекламна дейност; лизингова дейност; търговско представителство; посредничество и агентска дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти; управление на недвижими имоти; комисионни, спедиционни, превозни, лицензионни и складови сделки и всички други дейности и услуги, които не са изрично забранени със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма