Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Долейн Груп ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на December 14, 2022 11:00
ЕИК/ПИК
206025891
Регистрация по ЗДДС
Да - BG206025891 от 2020-03-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 18, 2020 14:26
Наименование
Долейн Груп
Транслитерация
"Dolein Group " Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Патриарх Евтимий, 49, бл. Престиж Бизнес Центъ, ет. 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Инвестиране, покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти в България; строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти в България, управление и поддръжка на недвижими имоти в Бъл... Инвестиране, покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти в България; строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти в България, управление и поддръжка на недвижими имоти в България, посредничество в различни стопански сфери, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джордж Лейн (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Джордж Лейн (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Долейн Груп ЕООД на латиница ""Dolein Group " Ltd" с ЕИК/ПИК 206025891 е основана на 18 Февруари 2020 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Шелф 4", но на 19 Юни 2020 година то бива сменено на сегашното "Долейн Груп". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2020-02-18
Регистрация на фирмата

2020-03-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG206025891 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-06-19
Промяна наименование
Името се сменя от Шелф 4 на Долейн Груп
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Маркетинг афилиейт услуги, предоставяне на он-лайн маркетинг техники и методологии с цел привличане на ползватели и клиенти за различни индустрии; техническо консултиране и поддръжка; бизнес развитие, консултантски услуги, мениджмънт, търговско представителство и посредничество, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.
+ Посредничество и медиация в търговията на различни индустрии, включително посредничество при сделки свързани с нефт и нефтопродукти, комисионни сделки от посредничество, консултации и услуги за различни индустрии, управление на проекти, бизнес развитие, мениджмънт, търговско представителство, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.

2020-09-30
Промяна предмет на дейност
- Посредничество и медиация в търговията на различни индустрии, включително посредничество при сделки свързани с нефт и нефтопродукти, комисионни сделки от посредничество, консултации и услуги за различни индустрии, управление на проекти, бизнес развитие, мениджмънт, търговско представителство, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.
+ Инвестиране, покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти в България; строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти в България, управление и поддръжка на недвижими имоти в България, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.

2021-02-11
Промяна предмет на дейност
- Инвестиране, покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти в България; строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти в България, управление и поддръжка на недвижими имоти в България, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.
+ Инвестиране, покупко-продажби и отдаване под наем на недвижими имоти в България; строителство, ремонт и обзавеждане на недвижими имоти в България, управление и поддръжка на недвижими имоти в България, посредничество в различни стопански сфери, както и всякакви други търговски сделки и дейности, които не са забранени от закона, а при условие, че се изисква регистрация, разрешение или лиценз за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на съответната регистрация, разрешение или лиценз.

2022-12-14
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма